recent posts

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Το Office 365 κυκλοφορεί τον Ιούνιο


Ο S. Ballmer ανακοίνωσε πως η υπηρεσία cloud, Office 365, θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στον Ιούνιο.
Σε ομιλία του στο Delhi, στην Ινδία, την προηγούμενη εβδομάδα, ο CEO της Microsoft δήλωσε: "Πιέζουμε όσο μπορούμε τους χρόνους παραγωγής. Είμαστε έτοιμοι να κυκλοφορήσουμε το Office 365 cloud service, το οποίο θα προσφέρει στο κοινό τα Lync, Exchange, SharePoint και Office με τη μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας. Η υπηρεσία αυτή αναμένεται εντός του Ιουνίου."
Τα συγκεκριμένα σχόλια του Ballmer είναι διαθέσιμα στο site της Microsoft. Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Ballmer ανακοίνωσε πως τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν εντός του 2012, και το αποτέλεσμα ήταν οι ίδιοι οι υφιστάμενοί του να αναιρέσουν τη δήλωση αυτή.
Η cloud service στην οποία αναφερόμαστε, πάντως, θα αντικαταστήσει την τρέχουσα Business Productivity Online Suite (BPOS) και θα περιλαμβάνει πρόσβαση στα Exchange, SharePoint, και στη σουίτα ενοποιημένων επικοινωνιών Lync, καθώς και desktop όσο και σε Web-based εκδόσεις των εργαλείων του Office, όπως τα Word, Excel και PowerPoint.
Ήδη η Office 365 beta έχει προσελκύσει περισσότερους από 100.000 πελάτες, ενώ πρόσφατα επεκτάθηκε και μετατράπηκε σε public beta διαθέσιμη στον οποιονδήποτε.
Τον Απρίλιο, η Microsoft δήλωνε πως το Office 365 θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος, αλλά μια αλλαγή πορείας και η κυκλοφορία στο μέσο του χρόνου έχει νόημα, δεδομένου του ανταγωνισμού που αντιμετωπίζει η Microsoft από το Google Apps. 

North-Hellas

Δυναμικές ειδήσεις