Nέα λειτουργία απευθείας αποστολής μηνύματος σε επιχειρήσεις μέσα από τις διαφημίσεις στο Facebook

Η Facebook προσθέτει μια νέα λειτουργία που θα βοηθήσει στην άμεση επικοινωνία μεταξύ επιχειρήσεων και επισκεπτών ...

9 tips για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο laptop σας

Οι μπαταρίες στις φορητές μας συσκευές αρκετές φορές μας αφήνουν τη χειρότερη στιγμή!

Ο κώδικας των διαρρηκτών: Ποια σημάδια σας καθιστούν στόχο. Προσοχή !!!!!!!!!!!!

Ποιος είναι ο μυστικός κώδικας τωνδιαρρηκτών; Ποια σημάδια στην πόρτα σας πρέπει να σας ανησυχούν;

Όσο πιο πολύ γυμναζόμαστε σαν νέοι, τόσο καλύτερα λειτουργεί ο εγκέφαλος αργότερα

Αν αγχώνεστε με το πόσο καλά θα λειτουργεί ο εγκέφαλός σας στα 50, γυμνάστε το σώμα σας και μάλιστα, όσο πιο νέοι μπορείτε.

recent posts

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Γιατί οι Έλληνες δεν θα γίνουν ποτέ οδηγοί F1




Τι να μας πουν οι πιλότοι...;
Απορούμε γιατί δεν έχει καταφέρει να διαγωνισθεί ποτέ κανείς Έλληνας στην Φόρμουλα 1. Για ξανασκεφτείτε το λίγο. Είναι πολύ λογικό. Η αδρεναλίνη που εκκρίνεται από τον Έλληνα οδηγό δεν συγκρίνεται με αυτή των πιλότων!..

Internet αντί οικογενείας



imagesΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ, ΧΑΛΑΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Το τηλεφώνημα μας ηρεμεί όσο μια αγκαλιά;


Είτε είστε 10 χρονών είτε 45 έχετε κάτι κοινό. Στα «δύσκολα» αναζητάτε την παρηγοριά της μαμάς. Που κακά τα ψέματα αποτελεί βάλσαμο για όποιο πρόβλημα ή στεναχώρια σας ταλαιπωρεί. Τι γίνεται όμως όταν η μαμά βρίσκεται μακριά; Μπορεί ένα τηλεφώνημα να υποκαταστήσει τη μητρική αγκαλιά; Μάλλον ναι, αναφέρουν οι επιστήμονες…

Τι είναι και πως λειτουργούν οι οθόνες - τηλεοράσεις 3D;



3d τηλεοράσειςΚαινούρια τεχνολογία στην τηλεόρασή μας - οθόνη μας: 3D. Τι είναι; Πως λειτουργεί; Πως καταφέρνουμε να έχουμε τρισδιάστατη απεικόνιση; Δείτε!

Οι αγανακτισμένοι στα Google Maps




Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΣΙΩΝ…




Τα καιρικά φαινόμενα είναι θέματα που απασχολούν τα «κοινωνικά δίκτυα» μόνο όταν οι υπογράφοντες και αναρτώντες κάποιες σημειώσεις υφίστανται και περιγράφουν τις αρνητικές τους κυρίως συνέπειες ή αν πρόκειται να απολαύσουν το αυτονόητο μιας εποχής, όπως το χιόνι το χειμώνα στα Άγραφα ή τον λαμπερό ήλιο σε μια παραλία.

Έλληνες στη δραχμή, Γερμανοί στο ελβετικό φράγκο!


Την ώρα που οι Έλληνες παρακολουθούσαν έκπληκτοι την επίτροπο της χώρας στις Βρυξέλλες να προαναγγέλλει επιστροφή στη δραχμή, αν δεν αποδεχθούν ένα ακόμη γύρο θεραπείας-σοκ με ισχυρές δόσεις εθνικής υποτέλειας, ένα άλλο δράμα βρισκόταν σε πλήρη κορύφωση: το δράμα του ίδιου του ευρώ, που κατέρρευσε χθες από μαζικές εκροές κεφαλαίων στην Ελβετία! 
 

Στα δάχτυλα τα μυστικά των γονάτων


Δείξε μου τα δάχτυλά σου να σου πως πόσες πιθανότητες έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα στα... γόνατα. Αυτό είναι, επί της ουσίας, το πόρισμα έρευνας που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Αρθρίτιδα και Ρευματισμός».

Κεραυνός χτύπησε σκάφος


Υλικές ζημιές καθώς και βλάβη στη λειτουργία του ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού συστήματος υπέστη το σκάφος «ΝΑΖCA», το οποίο χτυπήθηκε από κεραυνό.

Augmented Reality σε παρμπρίζ αυτοκινήτου από την Autoglass!


Η τεχνολογία Augmented Reality βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το τελευταίο διάστημα, και όχι άδικα, αφού μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά διαφορετικά πεδία.
Autoglass Augmented Reality Windshield

Γιατί το μνημόνιο παραβιάζει το Σύνταγμα;


Από τον Γιώργο Κασιμάτη


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΥ I. ΚΑΣΙΜΑΤΗ
ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ
ΚΑΤΑΦΩΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ TOY ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΔΙΚΑΙΟΥ
ΚΑΙ TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΕΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ 2010 

''Αγανακτισμένων'' συνέχεια...



Στο Σύνταγμα συμβαίνει κάτι το πρωτοφανές. Για τρίτη συναπτή ημέρα χιλιάδες "Αγανακτισμένοι" πολίτες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας, με πολλούς να παραμένουν εκεί μέχρι...

Όραση σκύλου & γάτας: τι ιδιαιτερότητες έχουν τα μάτια τους;


όραση σκύλου και γάταςΠως βλέπουν τα σκυλιά και οι γάτες; Τι συμβαίνει με την όρασή τους; Γιατί τα μάτια τους λάμπουνε στο σκοτάδι; Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ!
Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα σκυλιά και οι γάτες βλέπουν τον κόσμο διαφορετικά από εμάς τους ανθρώπους.

Φοβούνται τους Αγανακτισμένους



Η απρόσμενα μαζική συγκέντρωση των αγανακτισμένων Ελλήνων τους έχει τρομάξει όλους. Πρόκειται ακριβώς γι’ αυτό που φοβάται το σύστημα: Το αυθόρμητο, μη ελεγχόμενο ξέσπασμα του κόσμου, την αυτοοργάνωση του ελληνικού λαού μακριά από κόμματα, εργατοπατέρες και κυβερνητικούς συνδικαλιστές.

Οι "αγανακτισμένοι" της Χαλκίδας..


Και στην πλατεία της Χαλκίδας, πολλοί συμπολίτες μας βγήκαν στους δρόμους να φωνάξουν κατα της κυβερνητική πολιτικής.. 

Το google έχει ανατρεπτικά στοιχεία για τη διεθνή κοινή γνώμη απέναντι στην Ελλάδα




Το google έχει ανατρεπτικά νέα για τη διεθνή κοινή γνώμη απέναντι στην Ελλάδα

Λευκός Πύργος: μέρα 3ηΗ #greekrevolution είναι ακόμη εδώ.


02:05 Αρχικά, όσοι θα παρευερεθείτε κι αύριο, πρέπει να γνωρίζετε τί θα παίξει. Ιδού λοιπόν το πρόγραμμα:

Εθνικά επικίνδυνοι…Γράφει ο Παύλος Χαϊκάλης


Πάντα μου έκανε εντύπωση γιατί θα πρέπει ο πνευματικός –υποτίθεται- κόσμος της χώρας να μιλάει...
να δημιουργεί και να κατευθύνει συνειδήσεις.

Google και Facebook έστειλαν "μήνυμα" στις κυβερνήσεις




Google και Facebook έστειλαν "μήνυμα" στις κυβερνήσεις
Ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg και ο επικεφαλής της Google Eric Schmidt, δύο από τις σημαντικότερες διεθνείς προσωπικότητες στο  πεδίο της τεχνολογίας και των υπολογιστών, έστειλαν «μήνυμα» στις κυβερνήσεις του πλανήτη να μην μπουν στον πειρασμό να επιβάλουν υπερβολικές ρυθμίσεις στο διαδίκτυο, γιατί θα το «πνίξουν».

Ο Εύαθλος επιστρέφει στην Κόνιτσα





Στην αναβίωση της εκδήλωσης «Εύαθλος» προχωρά ο δήμος Κόνιτσας και η εταιρεία NO LIMITS οργανώνοντας το τριήμερο 11 έως 13 Ιουνίου αγώνες αλεξίπτωτου πλαγιάς, ράφτινγκ, ποδήλατο βουνού και ορεινό τρέξιμο.Οι δραστηριότητες και το πρόγραμμα έχουν ως εξής:

Τι είναι οι οπτικές ίνες και πως λειτουργούν;




Τεχνολογία αιχμής στις επικοινωνίες: οπτικές ίνες. Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες, τι είναι, πως λειτουργούν και τι τύποι οπτικών ινών υπάρχουν
Οι οπτικές ίνες άρχισαν να μπαίνουν για τα καλά στη ζωή μας. Χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σήμερα στις επικοινωνίες και σε διαφόρων τύπων δίκτυα.

Ας δούμε λοιπόν όλες τις πληροφορίες, με απλά λόγια! 

Ο Πύργος της.......Μίζας!!




"Αγανακτισμένοι" και στη Νάουσα




Μετά τη Βέροια και οι αγανακτισμένοι πολίτες της Νάουσας βγαίνουν στους δρόμους. Σήμερα Σάββατο,

Νέο χαρακτηριστικό για το Gmail,πλέον πιο social το email της Google.

.
Η Google παρουσίασε στο κοινό μία νέα μονάδα (widget) για το Gmail το οποίο δίνει έναν πιο social χαρακτήρα στην υπηρεσία. Ουσιαστικά, προσθέτει στο πλευρικό πάνελ (δεξιά πλευρά της οθόνης) πληροφορίες σχετικές με τα άτομα που επικοινωνείτε.

Μήνυση από το PayPal κατά Google για το νέο σύστημα πληρωμών


Δεν πρόλαβαν να περάσουν 24 ώρες από την επίσημη ανακοίνωση για το σύστημα πληρωμών από τη Google και το PayPal κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Προσέξτε τι γράφετε στο Facebook γιατί οι δικαστές καραδοκούν..


Προσέξτε τις δημοσιεύσεις σας στο Facebook, διότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας στο δικαστήριο.Μην νομίζετε ότι αυτές επίκεινται στον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων,διότι αντιθέτως, υπάρχει η πιθανότητα γίνουν ο χειρότερος εχθρός σας.

Βρέθηκε το χάπι που σβήνει τις δυσάρεστες αναμνήσεις!




Είναι μια ανακάλυψη που θα συζητηθεί από πολλούς τόσο σε επιστημονικό όσο και σε ηθικό επίπεδο.

Αθώοι μετά από τριάντα χρόνια στη φυλακή



Αφού πέρασαν σχεδόν τρεις δεκαετίες στη φυλακή δύο Ιάπωνες αθωώθηκαν από ιαπωνικό δικαστήριο.

Kύτταρα δέρματος μετατρέπονται σε εγκεφαλικά για πρώτη φορά



Για πρώτη φορά στα χρονικά, ανθρώπινα κύτταρα δέρματος μετατρέπονται σε λειτουργικά εγκεφαλικά κύτταρα, μετά από μια επιστημονική "επιτυχία" αμερικανών ερευνητών.

Ένα design gadget για το καλοκαίρι…

Αφήστε να μας φέρουν το καλοκαίρι αντικείμενα όπως αυτό τοBottle Opener Ice Bucket.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στη Βέροια


Ομάδα ενημέρωσης και πρώτη πανελλαδική παρουσίαση Διαδικτυακού Εκπαιδευτικού Παιχνιδιού στη βραβευμένη βιβλιοθήκη της πόλης110208-f2fΔελτίο τύπου 

Eγνατία:Οι υψηλότεροι κυκλοφοριακοί φόρτοι καταγράφονται στα τμήματα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Καλοχωρίου και Σερρών


Διέξοδο προς τη συμπρωτεύουσα βρήκαν αρκετοί Σερραίοι εργαζόμενοι οι οποίοι καθημερινά πηγαινοέρχονται για την εργασία τους στο γειτονικό νομό Θεσσαλονίκης. Στοιχεία του Παρατηρητηρίου της Εγνατίας Οδού, δείχνει πως πολλοί είναι αυτοί που μετακινούνται καθημερινά, αφού η κυκλοφορία στο δρόμο Θεσσαλονίκης – Σερρών αυξήθηκε κατά 45%. Από τις μετρήσεις φόρτου που έγιναν την τελευταία 6ετία (έτη 2005 έως 2010),προκύπτει ότι οι υψηλότεροι κυκλοφοριακοί φόρτοι καταγράφονται στα τμήματα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Καλοχωρίου και Σερρών, που λειτουργούν και ως εξωτερική περιφερειακή οδός για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Απίστευτη πρόκληση – Ένα μεγάλο ελληνικό νησί ως εγγύηση για το νέο δάνειο θέλει η Τρόικα


«Δώστε μας ένα μεγάλο νησί για εγγύηση για να σας δώσουμε νέο δάνειο». Όσο και αν ακούγεται παράξενο, αυτό ζήτησε η αντιπροσωπεία της

Ημερίδα Πληροφορικής από το Mediterranean College Θεσσαλονίκης




Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Πληροφορικής του MEDITERRANEAN COLLEGE Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση είχε θέμα «Εξερευνώντας τον κλάδο της Πληροφορικής: Τάσεις, Εργαλεία και Πρακτικές» και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.

Αποτελεσματική μηχανοργάνωση από τη GeoBanking




H GeoBanking ανακοίνωσε τη διάθεση του ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Πρωτοκόλλου, το οποίο μπορεί να ενταχθεί στις νέες προσκλήσεις του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» για την Υγεία, την Εργασία και την Κοινωνική Ασφάλιση.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Oι 11 πιο ντροπιαστικές στιγμές της ροκ και ποπ ιστορίας


Ροκ σταρ που θα ήθελαν να ανοίξει η γη και να… τους καταπιεί, εντός κι εκτός σκηνής.

2η ανοικτή εκδήλωση του Φόρουμ «Ψηφιακή Ελλάδα 2020»


Το Φόρουμ για την Ψηφιακή Ελλάδα 2020 (www.digitalgreece2020.gr) διοργανώνει την 1η Ιουνίου 2011 και ώρα 15:30 στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ, ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση των προτάσεων της δεύτερης φάσης των εργασιών των Ομάδων Εργασίας.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ...


Το 50 δούλευαν για να αναστηλώσουν την Ελλάδα..

Hurtlocker εναντίον 25.000 χρηστών του BitTorrent




Οι συντελεστές της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας Hurtlocker προχωρούν σε μηνύσεις εναντίον 24.583 χρηστών BitTorrent που κατέβασαν παράνομα την ταινία. Η διαδικασία των μηνύσεων ξεκίνησε ένα χρόνο πριν με μόλις 5.000 κατηγορούμενους.

Έφτασα 2.000.000 φίλους στο Facebook…


Έφτασα 2.000.000 φίλους στο Facebook…

"Μην πνίξετε το internet"


Έκκληση προς τις κυβερνήσεις του πλανήτη να μην «πνίξουν» το διαδίκτυο επιβάλλοντας υπερβολικές ρυθμίσεις στη λειτουργία του απεύθυνε ο ιδρυτής του facebook, Μαρκ Ζούκενμπεργκ και ο επικεφαλής της Google, Έρικ Σμιτ.Οι δηλώσεις τους έγιναν στο πλαίσιο της...

Kaspersky Mobile Security 9, Διαθέσιμο στο Android Market


Η λύση Kaspersky Mobile Security 9 έχει αναπτυχθεί ειδικά για την προστασία των smartphones από malware και spam, την αποτροπή ανεπιθύμητων κλήσεων, την απόκρυψη επιλεγμένων επαφών και αρχείων, τον εντοπισμό της συσκευής σε περίπτωση που χαθεί, καθώς και το γονικό έλεγχο.

Απαγόρευση των ασύρματων δικτύων WiFi στα σχολεία ετοιμάζει το Συμβούλιο της Ευρώπης!



Είναι γεγονός ότι τα δίκτυα WiFi έχουν βοηθήσει στην ευρύτερη εξάπλωση του Internet, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι σύντομα θα απαγορευτεί η χρήση τους στα σχολείατης Ευρώπης!
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έχει συντάξει επίσημο έγγραφο με το οποίο προσπαθεί να αποδείξει ότι η ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων και των ασύρματων δικτύων WiFi είναι από “λίγο έως πολύ” επιβλαβής για τους ανθρώπους και άλλα ζωντανά πλάσματα.
Η πρόταση του Συμβουλίου δεν περιλαμβάνει αποδείξεις, αλλά αποτελεί περισσότερο μια επιστημονική μελέτη η οποία συνιστά ότι “η χρήση του WiFi μπορεί να οδηγήσει σε πολύ υψηλά οικονομικά και υγειονομικά έξοδα, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με το πετρέλαιο και τον καπνό“.
Στο διαταύτα, η μελέτη προτείνει δραστικά και προνοητικά μέτρα για την καταπολέμηση αυτής της “απειλής”, στα οποία περιλαμβάνονται “απαγόρευση όλων των κινητών τηλεφώνων και συστημάτων WiFi ή WLAN από αίθουσες διδασκαλίας και σχολεία“!
Δε γνωρίζουμε κατά πόσο θα εγκριθεί μια τέτοια πρόταση, αλλά στην περίπτωση που εφαρμοστεί θα μιλάμε για ένα μεγάλο πισωγύρισμα για την εκπαίδευση.


Πηγή: techgear

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζει αυστηρούς νόμους για τις συσκευές Android και iOS




Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, οι συσκευές iOS και Android πιθανώς θα υποβληθούν σε αυστηρότερες ρυθμίσεις γύρω από τον εντοπισμό και την καταγραφή της τοποθεσίας των χρηστών.

Πανευρωπαϊκός γίνεται ο "Μάης" του Facebook


Σε μια ευρωπαϊκή επανάσταση καλούν οι δημιουργοί της σελίδας «Ευρωπαϊκή Επανάσταση» στο Facebook. Και καλούν όλους τους Ευρωπαίους σε μαζικές κινητοποιήσεις την Κυριακή, 29 Μαΐου, στις κεντρικές πλατείες των χωρών τους.

Facebook: οι σελίδες των αγανακτισμένων επεκτείνονται




Όλο και αυξάνεται η λίστα των ελληνικών πόλεων  που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας

Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας [ανακοίνωση]


Με αφορμή τις αναφορές σε μέσα ενημέρωσης σχετικά με προβλήματα στις κινητές επικοινωνίες κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης (Τετάρτη 25 Μαίου) στο κέντρο της Αθήνας, ενημερώνουμε ότι λόγω της μεγάλης πληθυσμιακής συγκέντρωσης καθώς και της εξαιρετικά αυξημένης τηλεπικοινωνιακής ζήτησης…

Νέοι εθισμένοι στο Διαδίκτυο


Νέα αμερικανική μελέτη αναφέρει ότι ένας στους 25 εφήβους έχει «μία ακαταμάχητη επιθυμία» να σερφάρει στο διαδίκτυο, ότι νιώθει εκνευρισμό όταν είναι εκτός αυτού ή ότι επιχείρησε να «απεξαρτητοποιηθεί» ή να μειώσει το χρόνο παραμονής του στο Ίντερνετ.

Τεχνικά προβλήματα στο Skype


Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση ότι η Microsoft θα πληρώσει 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια για να εξαγοράσει το Skype, η δημοφιλής υπηρεσία τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα, που προκάλεσαν δυσλειτουργίες στις υπηρεσίες της σε όλο τον κόσμο.

ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!!


Όπως εξήγησε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό ευρείας θεαματικότητας ο καθηγητής του Εργατικού δικαίου του Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης κος Καζάκης, ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΜΑ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ από το Ελληνικό Δημόσιο!!!

Χαλκιδική: Στον εκ δυσμών τουρισμό στρέφει το βλέμμα



Αναζωπυρώνονται οι δυτικές αγορές σύμφωνα με τη στρατηγική που εκπόνησε και ακολουθεί η Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής για το 2011.

Εκδήλωση τιμής & μνημοσύνης της Ποντιακής Γενοκτονίας στο Άλωρο Αλμωπίας






Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Σας παρουσιάζουμε τον νέο κώδικα οδικής κυκλοφορίας



πηγη: pastakarvouna.blogspot.com

Διατηρείστε το ελαιολαδο .


Διατηρείστε το ελαιόλαδο
Το ελαιόλαδο υπάρχει σε κάθε συνταγή, γι΄αυτό και πρέπει να έχει διατηρηθεί σωστά, ώστε να μην χάσει τη μυρωδιά του, το χρώμα του, αλλά και τις θρεπτικές του αξίες.

Δεν υπηρχε δικτυο κινητης και wi fi ,στη χθεσινη συγκεντρωση των "αγανακτισμενων" στο Συνταγμα


Κι όμως το έκαναν και αυτό!

Έρχεται ο «θείος από USA» να μας σώσει



Ο διεθνής διασυρμός της Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες με τίτλους στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές και αμερικανικές εφημερίδες του τύπου: « H Ελλάδα ξεπουλιέται σε εξευτελιστική τιμή» κινητοποίησε το πανίσχυρο ελληνικό οικονομικό λόμπι των ΗΠΑ, που αργοπορημένα σπεύδει τώρα να στηρίξει την ελληνική οικονομία.

Κάλεσαν την αστυνομία οι "αγακτισμένοι" για να διώξουν οι καντίνες φωτο



Οι "αγανακτισμένοι" κάλεσαν την αστυνομία προκειμένου να φύγουν οι καντίνες από το σημείο. Έτσι

Φωτο απο τους αγανακτισμένους της Θεσσαλονίκης

Νέο τροχαίο στην Εγνατία Οδό με θύμα αρκούδα


Μία μόλις μέρα μετά την υπογραφή σύμβασης στο πλαίσιο του προγράμματος Life για τον περιορισμό του φαινομένου των τροχαίων ατυχημάτων με αρκούδες, μια αρσενική αρκούδα βάρους 150 κιλών και ηλικίας 8 - 10 ετών...

"Αγανακτισμένοι" ή "βολεμένοι" στη Βέροια


25-05-2011-3«Αγανακτισμένοι» Βεροιώτες συγκεντρώθηκαν χθες στην πλατεία Δημαρχείου.

8 πράγματα για το Βατικανό που μάλλον δεν γνωρίζατε.



Το Βατικανό όπως όλοι γνωρίζουν, αποτελεί ένα ανεξάρτητο κρατίδιο που δημιουργήθηκε το 1929. Υπάρχουν δεκάδες κρυφές και φανερές γνώσεις που αφορούν αυτό το μικροσκοπικό κρατίδιο και σήμερα σας παρουσιάζουμε οκτώ από αυτές.

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ":ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ-ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ,ΜΕ ΤΙΣ "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Επειδή ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του σχετικά με τις διαδηλώσεις των...αγανακτισμένων στη χώρα μας,θεωρούμε υποχρέωσή μας να πούμε την άποψή μας,άσχετα αν τις τελευταίες μέρες δεχόμαστε οχετούς ύβρεων από κάποιους,λόγω αυτής ακριβώς της θέσης μας για κάτι που αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα συστημικό,άσχετα αν κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν τα κορόιδα της...επανάστασης.

Οι μύθοι για το περιβάλλον


Share


Όλοι θα πρέπει να ανησυχούμε για το περιβάλλον και να θέλουμε να το προστατεύσουμε. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

North-Hellas

Δυναμικές ειδήσεις