Nέα λειτουργία απευθείας αποστολής μηνύματος σε επιχειρήσεις μέσα από τις διαφημίσεις στο Facebook

Η Facebook προσθέτει μια νέα λειτουργία που θα βοηθήσει στην άμεση επικοινωνία μεταξύ επιχειρήσεων και επισκεπτών ...

9 tips για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο laptop σας

Οι μπαταρίες στις φορητές μας συσκευές αρκετές φορές μας αφήνουν τη χειρότερη στιγμή!

Ο κώδικας των διαρρηκτών: Ποια σημάδια σας καθιστούν στόχο. Προσοχή !!!!!!!!!!!!

Ποιος είναι ο μυστικός κώδικας τωνδιαρρηκτών; Ποια σημάδια στην πόρτα σας πρέπει να σας ανησυχούν;

Όσο πιο πολύ γυμναζόμαστε σαν νέοι, τόσο καλύτερα λειτουργεί ο εγκέφαλος αργότερα

Αν αγχώνεστε με το πόσο καλά θα λειτουργεί ο εγκέφαλός σας στα 50, γυμνάστε το σώμα σας και μάλιστα, όσο πιο νέοι μπορείτε.

recent posts

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Στις 8 Ιουλίου η τελευταία εκτόξευση του Atlantis. » Aerostato News

-
Η τελευταία εκτόξευση του αμερικανικού διαστημικού λεωφορείου Atlantis ορίστηκε για τις 8 Ιουλίου, ανακοίνωσε η NASA, μεταθέτοντας κατά λίγες ημέρες την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία.Η εκτόξευση μεταφέρθηκε χρονικά λόγω της αναβολής δύο εβδομάδων, στις 16 Μαΐου, της εκτόξευσης του Endeavour που είχε παρουσιάσει πρόβλημα στο ηλεκτρικό του σύστημα.Το πλήρωμα της πτήσης είναι τέσσερις αστροναύτες, όλοι όμως έχουν πετάξει και στο παρελθόν.Πρόκειται για την 33η αποστολή του Atlantis και τη 37η πτήση διαστημικού λεωφορείου για την κατασκευή του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, που έχει πλέον ολοκληρωθεί.Είναι όμως και η 135η και τελευταία στην ιστορία του διαστημικού λεωφορείου.
ΠΗΓΗ-news.in.gr

Φαρμακοποιός έφτιαξε φρέσκια βιολογική μπίρα και την εξάγει!!!



Ο Αλέξανδρος Κουμάντος από την Δραπετσώνα, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, δημιούργησε την "Πειραϊκή Μικροζυθοποιϊα" και πουλά την φρέσκια βιολογική μπίρα του, εκτός από την Ελλάδα, ακόμη και στους Γερμανούς!!! Όπως και στην Αμερική, στο Βέλγιο και στη Γαλλία. Πριν ανοίξει την επιχείρηση, επί επτά ολόκληρα χρόνια, από το 1988 έως το 2005, επισκέφτηκε πολλά μικροζυθοποιεία στης Ευρώπη, Αμερική και Καναδά. Παράγει δυο είδη μπίρας: Ρils, δηλ. ξανθιά μπίρα με ελαφρύ άρωμα, και pale ale, δηλ. καστανή, γλυκιά, αρωματική και....
ελαφρώς πικάντικη, με 5% αλκοόλ.
Οι μπίρες είναι φρέσκιες (με τρίμηνη διάρκεια ζωής) και παστεριωμένες, ενώ ζυμώνονται και ωριμάζουν έξι μήνες πριν φτάσουν στο ποτήρι. Λέει ο ίδιος: "Η τάση στο εξωτερικό αυτήν τη στιγμή είναι η επιστροφή στους μικρούς παραγωγούς. Αυτούς που δημιούργησαν την παράδοση τη δεκαετία του '50 πριν αναγκαστούν να κλείσουν από τη μαζική κατανάλωση. Έξω η γνώση είναι ελεύθερη. Η μπίρα είναι το ποτό του φτωχού και σχεδόν κάθε γειτονιά έχει ένα μικροζυθοποιείο. Μπαίνεις στις αποθήκες με τις δεξαμενές, βλέπεις τη δουλειά, μαθαίνεις τα μυστικά. Οι ζυθοποιοί δεν έχουν κάτι να κρύψουν γιατί απλώς η επιτυχία μιας μπίρας βρίσκεται αλλού. Δεν αρκεί καλός λυκίσκος και βύνη. Θυμάμαι τους μικροζυθοποιούς από το εξωτερικό, που μου έλεγαν ότι το γεγονός πως έχεις ένα σωστό προϊόν δεν σημαίνει ότι θα πείσεις κιόλας. Στην αρχή, δεν τους πίστευα. Τους πρώτους μήνες, όμως, κατάλαβα ότι τελικά το πιο σημαντικό δεν ήταν να φτιάξω μια καλή μπίρα, αλλά να μάθω να την πουλάω. Εξοπλίστηκα με ένα φορητό ψυγείο, πάγωνα τις μπίρες από την προηγούμενη και πήγαινα από σούπερ μάρκετ σε σούπερ μάρκετ και από ταβέρνα σε ταβέρνα. Το ενθαρρυντικό ήταν ότι όταν τη δοκίμαζαν όχι απλώς τους άρεσε αλλά έκαναν και τις πρώτες παραγγελίες. Μέχρι όμως πριν από έναν χρόνο δεν υπήρχε καν τμήμα πωλήσεων στην επιχείρηση!".



ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr

Δεν θα γίνει (κατά 90%) η έκθεση αυτοκινήτου….

Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας έχει ρίξει τις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων κατακόρυφα και κανείς δε γνωρίζει που βρίσκεται ο πάτος. Τα ποσοστά πτώσης είναι τεράστια και οι εταιρείες προσπαθούν να μειώσουν κόστη και έξοδα προκειμένου να αντέξουν.


Για φέτος και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Νοέμβριο είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου που όπως φαίνεται μάλλον δεν θα… γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσοστό να ακυρωθεί είναι πάνω από το 80% με την τελική απόφαση να παίρνουν τα μέλη του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) στα μέσα Ιουνίου...
Αξίζει να αναφέρουμε ότι, η διεθνής έκθεση είχε ακυρωθεί και πάλι το 2009 ενώ για φέτος έχει δεσμευτεί χώρος στο Metropolitan EXPO. Μία τέτοια κίνηση δεν θα ήταν ότι το καλύτερο για τον κλάδο που δυστυχώς δείχνει ότι στα δύσκολα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αλλά και να δώσει τη δυνατότητα στους λάτρεις του αυτοκινήτου να θαυμάσουν όλα τα νέα και πολυτελή μοντέλα.


Από την άλλη, κανείς δεν εγγυάται και τη διατήρηση της  έκθεσης ως διεθνής, αφού με δύο συνεχόμενες αναβολές ίσως χαθούν και τα δικαιώματα που υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση θα παρθεί τον Ιούνιο, οπότε και θα περιμένουμε να μάθουμε εάν και εφόσον διεξαχθεί το μεγάλο αυτό γεγονός στην χώρα μας. Πάντως κανένας άλλος κλάδος δεν έχει ματαιώσει διεθνείς εκθέσεις ενώ ακόμα και οι… σκαφάτοι, ένας κλάδος που πλήττεται στο 90%, πέρυσι διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το ναυτικό σαλόνι.



πηγη: kafeneio-gr.blogspot.com

«Επίθεση» μελισσών στο αεροδρόμιο της Μανίλα!

Σμήνη μελισσών «επιτέθηκαν» στο κυριότερο αεροδρόμιο της Μανίλα, προκαλώντας...
μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις.

Οι μέλισσες κατέκλυσαν τους διαδρόμους προσγείωσης με αποτέλεσμα να πληγούν πέντε πτήσεις εσωτερικού και δύο διεθνείς των αερογραμμών των Φιλιππίνων.

Ο Σεσίλιο Μπομπίλα, διευθυντής του Τερματικού Σταθμού 2 στο διεθνές αεροδρόμιο Ninoy Aquino, έξω από τη Μανίλα, ζήτησε χθες Πέμπτη να κλείσουν πολλές πύλες όταν οι εργαζόμενοι εντόπισαν τις μέλισσες στις ειδικές φυσούνες μετάβασης των επιβατών στο αεροσκάφος.

Το προσωπικό του αεροδρομίου χρειάστηκε περισσότερο από μισή ώρα για να απομακρύνει τις μέλισσες χρησιμοποιώντας καπνό και ηλεκτρικές σκούπες.
newsbomb

πηγη: enimerwsi.com

Πλύντε στο πλυντήριο το ποντίκι του υπολογιστή σας



Αν έχετε βαρεθεί την αίσθηση του πλαστικού όταν χρησιμοποιείται το ποντίκι του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας, ο σχεδιαστής Joey Roth έχει τη λύση για εσάς. Σχεδίασε και κατασκεύασε ένα ποντίκι από ξύλο τικ, αλουμίνιο και μαλλί. Σίγουρα θα είναι τελείως διαφορετική αίσθηση από εκείνη που έχουμε συνηθίσει όλοι μέχρι τώρα. Επίσης μόλις λερωθεί, η εσείς αποφασίσετε να το καθαρίσετε, το πιο από απλό που έχετε να κάνετε είναι το πετάξετε μέσα στο πλυντήριο και θα καθαρίσει. Το πρωτότυπο έχει ήδη κυκλοφορήσει και αναμένεται να βγει και σε εμπορική παραγωγή.





Κάποιοι παίρνουν στα… σοβαρά τη φωτογραφία! [video]


Δεν είναι για όλους παιχνίδι η φωτογραφία. Ένα μεγάλο κατάστημα με είδη φωτογραφίας στην Αμερική, θέλοντας να δείξει πόσο σημαντική θεωρεί τη φωτογραφία, άρα και τη δουλειά του, σχεδίασε ένα πολύ όμορφο και έξυπνο διαφημιστικό spot.




πηγη: neolaia.gr

Απαγόρευση καδμίου


Tην απαγόρευση της χρήσης καδμίου, που είναι καρκινογόνος και τοξική ουσία, σε κοσμήματα, ράβδους συγκόλλησης και κάθε είδους πλαστικά, από το Δεκέμβριο του 2011, ανακοίνωσε σήμερα στις Βρυξέλλες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Όπως αναφέρει η Επιτροπή, οι καταναλωτές και ειδικότερα τα παιδιά, διατρέχουν κίνδυνο έκθεσης στο κάδμιο, μέσω της επαφής των αντικειμένων, που το περιέχουν, με το δέρμα τους.

Η νέα νομοθεσία απαγορεύει τη χρήση καδμίου σε όλα τα είδη κοσμημάτων, εκτός από τις αντίκες.

Η απαγόρευση αυτή καλύπτει, επίσης, το κάδμιο, που περιέχεται σε κάθε είδους πλαστικά προϊόντα, καθώς και στις ράβδους συγκόλλησης, που χρησιμοποιούνται για τη συνένωση ανόμοιων υλικών, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι αναθυμιάσεις από τη διεργασία αυτή είναι εξαιρετικά επικίνδυνες, όταν εισπνέονται.

Η απαγόρευση αναμένεται να διασφαλίσει την καλύτερη προστασία των καταναλωτών της ΕΕ από την έκθεση στο κάδμιο και θα περιορίσει τη ρύπανση του περιβάλλοντος από την ουσία αυτή, θα θεσπιστεί δε ως τροποποίηση του κανονισμού REACH.

Η νέα νομοθετική πράξη απαγορεύει τη χρήση καδμίου σε όλα τα πλαστικά προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα ενθαρρύνει την ανάκτηση του PVC (πολυβινυλοχλωρίδιο) από τα απορρίμματα, με σκοπό τη χρησιμοποίησή του σε ορισμένα δομικά προϊόντα.

Δεδομένου ότι το PVC είναι υλικό αξίας, που μπορεί να ανακτηθεί αρκετές φορές, η νέα νομοθετική πράξη επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση ανακτημένου PVC, που περιέχει χαμηλά επίπεδα καδμίου, σε περιορισμένο αριθμό δομικών προϊόντων, χωρίς κίνδυνο για τους πολίτες, ούτε για το περιβάλλον.

Για την πλήρη ενημέρωση των αγοραστών, τα δομικά προϊόντα που θα κατασκευάζονται από το εν λόγω ανακτημένο PVC θα διατίθενται στην αγορά με ειδικό λογότυπο.


πηγη: i-reportergr.com

Σοκ έπαθαν οι τροχονόμοι όταν τον έπιασαν να οδηγεί αυτό το...πράμα


Πάλι καλά που υπάρχει το βίντεο για να μπορέσουμε όλοι να πιστέψουμε αυτό που έγινε στην Κίνα. Η τροχαία σταμάτησε στα διόδια ενός αυτοκινητοδρόμου, τον οδηγό ενός «λεωφορείου».
Τα εισαγωγικά που βάλαμε στη λέξη «λεωφορείο» είναι γιατί αυτό το πράγμα, μέχρι και πριν μερικές μέρες ήταν όντως ένα λεωφορείο, αλλά μετά από 

ένα τροχαίο ατύχημα, αυτό που έμεινε πρέπει να το ονομάσουμε κάπως αλλιώς. Ο οδηγός πλήρωσε ένα ποσό για να πάρει πίσω το όχημα από την τροχαία που το είχε πάρει μετά το ατύχημα, με σκοπό να το επισκευάσει. Ήθελε όμως να το πάει σε έναν γνωστό του να το φτιάξει φθηνότερα, ο οποίος ήταν εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Κανένα πρόβλημα σκέφτηκε ο οδηγός. Αφού το λεωφορείο… τσουλούσε, το πήρε και βγήκε ο αθεόφοβος στην εθνική οδό με ΑΥΤΟ το…πράγμα! 





πηγη: news24gr.blogspot.com

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ! Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ WC ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ



Μπορεί να ακούμε καθημερινά σενάρια χρεωκοπίας, μπορεί ο κόσμος να είναι φοβισμένος και απογοητευμένος και να μην ξέρει τι θα φέρει η επόμενη μέρα… Υπάρχει όμως και αυτή η Ελλάδα. Νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες που τολμούν να πάνε κόντρα στο ρεύμα. Με νέα προϊόντα, πράσινα και καινοτόμα προϊόντα που παλεύουν να δώσουν ενέσεις ζωής στην καταρρακωμένη οικονομία και ιδιαίτερα σε μια πόλη όπως η Νάουσα, που τα ποσοστά ανεργίας ξεπερνούν το 55%. Μια τέτοια εικόνα προσπαθεί να περάσει και αυτή η καινοτομική επιχείρηση, με δικά της κεφάλαια και ελάχιστη δημοσιότητα, προσπαθεί να ανελιχθεί και να προσφέρει απασχόληση σε κόσμο που έχει πραγματική ανάγκη.
Η εταιρία Green Bath απαρτίζεται ήδη από νέους Ημαθιώτες με τον κ. Λένο Χρήστο ως Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας, τον κ. Διαμαντόπουλο Φώτη ως υπεύθυνο πωλήσεων και την κ. Καραμήτσου Μαρία ως υπεύθυνη marketing κ.α. Προοδευτικά, η εταιρία ευελπιστεί να συνεχίσει το έργο της προσφέροντας εργασία σε ακόμα περισσότερα νέα παιδιά της Ημαθίας.
Μέσα σε ένα αντίξοο οικονομικό κλίμα, η εταιρία κατάφερε παρ’όλα αυτά να συνάψει ορισμένες σημαντικές συνεργασίες μεταξύ των οποίων, αναφέρονται ενδεικτικά τα Asana Spa της κ. Ελένης Πετρουλάκη – Ivic, το ξενοδοχείο Premier Mountain Resort στο Bansko της Βουλγαρίας, η κλινική ΡΕΑ στην Αθήνα κ.α.
Γιατί υπάρχει και αυτή η Ελλάδα…

πηγη: votegreece.gr

Εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης μέσω κινητού

Photo for this article

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών ανακοινώνει την έναρξη της υπηρεσίας M-TAXIS (Mobile TAXIS). Η υπηρεσία αυτή προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες να ενημερωθούν έγκαιρα και έγκυρα για την εκκαθάριση της δήλωσης φορολογίαςεισοδήματος για το Οικονομικό Έτος 2011.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με την αποστολή ενός μόνο SMS να εγγραφούν στην υπηρεσία M-TAXIS για το 2011. Το SMS θα πρέπει απλά να αναγράφει τον ΑΦΜ (Αριθμό Φορολογικού Μητρώου) του ενδιαφερόμενου και θα πρέπει να αποσταλεί στον αριθμό 19456. Το κόστος είναι 0,21 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%. Επισημαίνεται ότι το κόστος του μηνύματος εγγραφής καλύπτει πλήρως το κόστος της αποστολής όλων των απαντητικών μηνυμάτων και ότι ο πολίτης δεν έχει καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Με την εγγραφή του στην υπηρεσία, ο πολίτης εξασφαλίζει ενημέρωση για την εκκαθάριση της δήλωσής του, όποτε αυτή πραγματοποιηθεί, εντός του 2011, ενώ στην περίπτωση που η δήλωση είναι χρεωστική, ο πολίτης θα λαμβάνει έγκαιρες προειδοποιήσεις για την καταβολή των τυχόν οφειλομένων δόσεων. Επίσης θα υπάρχουν ειδοποιήσεις και για τις ειδικές περιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν κατά τη διαδικασία επεξεργασίας και εκκαθάρισης της δήλωσης. Κάθε ενημέρωση του πολίτη θα πραγματοποιείται μέσω αποστολής ενός SMS σε αυτόν.

Η πληροφορία που αποστέλλεται δεν είναι εμπιστευτική και είναι παρόμοια με αυτή που ήδη δίνεται μέσω της αντίστοιχης τηλεφωνικής ή διαδικτυακής υπηρεσίας.

Η υπηρεσία M-TAXIS αξιοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρει η κινητή τηλεφωνία, καθώς και τη μεγάλη της διείσδυση στην κοινωνία. Εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

(Πηγή φωτογραφίας: myfrienddebbie)

πηγη: mediasoup.gr

Μερικές φορές, τα προβλήματά μας φαίνονται μεγάλα σαν τις σκιές...


Αυτή η φωτογραφία τραβήχθηκε ακριβώς από πάνω από αυτές τις καμήλες στην έρημο κατά τη δύση του ηλίου. Θεωρείται μία από τις καλύτερες φωτογραφίες. Όταν την κοιτάς προσεκτικά, μπορείς να διαπιστώσεις ότι οι γκαμήλες είναι οι μικρές άσπρες γραμμές στην φωτογραφία. Οι μαύρες εικόνες που διακρίνονται είναι απλά οι σκιές από τις γκαμήλες! 
Μερικές φορές, τα "προβλήματά" μας φαίνονται μεγάλα σαν τις σκιές... Όμως, στην πραγματικότητα είναι μικρά...


ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr

ΕΙΣΑΙ ΒΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ…



ΕΙΣΑΙ ΒΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ…
*Kάνεις jogging για 5 χλμ και παίρνεις τον ανελκυστήρα για τον 1ο όροφο.
* Λες καλημέρα στις 3 το μεσημέρι και καλησπέρα στη 1 τη νύχτα.
* Δεν τρως ποτέ βραδινό πριν τις 10μμ.
* Τρως πρωινό πριν πας για ύπνο.
* Το πρώτο σου hangover ήταν γύρω στα 5 σου, όταν ο μπαμπάς/ θείος/
παππούς σου έδωσε να δοκιμάσεις ουίσκι, γιατί το ζήταγες.
* Πρέπει τουλάχιστον πέντε φορές το χρόνο να τραβηχτείς στον σταθμό
των ΚΤΕΛ για να παραλάβεις έναν τενεκέ λάδι, έναν τενεκέ μέλι, έναν
τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι βουνού, ελιές και λεμόνια.
* Σημαιοστολίζεσαι να πας για καφέ, αλλά τσαμπουκαλεύεσαι στον
πορτιέρη του κλαμπ που δεν σε βάζει μέσα γιατί φοράς σαγιονάρες.
* Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον μια οδός που λέγεται Ελευθερίου
Βενιζέλου.
* Παραπονιέσαι ότι κάνει κρύο όταν έχει 27 βαθμούς.
* Όποτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό απορείς πως ο κόσμος ζει χωρίς περίπτερα.
* Βρίσκεις τους τουρίστες αστείους.
* Και τους μαθαίνεις να λένε «malaka».
* Έχεις δέκα χρόνια να μπεις σε λεωφορείο.
* Περιγράφεις το κτίριο της Interamerican στην Κηφισίας ως «ουρανοξύστη».
* Ξέρεις τα πάντα για την ανακύκλωση, αλλά δεν έχεις δει ποτέ από
κοντά κάδο ανακύκλωσης.
* Παραγγέλνεις ταυτόχρονα σουβλάκια κι ένα ασθενοφόρο και το
ασθενοφόρο έρχεται όταν χωνεύεις τα σουβλάκια.
* Σε όποιο τραπέζι κι αν καθίσεις υπάρχει ένα πακέτο Marlboro Lights
* Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε μποτιλιάρισμα στις 6π.μ.της Κυριακής.
* Σε τσαντίζει το ότι για να πας να ψωνίσεις το Σάββατο πρέπει να
ξυπνήσεις νωρίς, επειδή τα μαγαζιά κλείνουν στις 3..
* Χειροκροτείς τον πιλότο όταν προσγειωθείς.
* Έχεις αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 60.000 ευρώ και αρνείσαι να
το δώσεις στον παρκαδόρο γιατί θεωρείς κλοπή τα 5 ευρώ που σου ζητάει.
* Αναρωτιέσαι γιατί ο φραπές δεν έχει διεθνή επιτυχία.
* Αγαπημένη σου ασχολία όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό για να ξεφύγεις
λίγο από την Ελλάδα, είναι να ψάχνεις για άλλους Έλληνες.
* Καταλαβαίνεις τους Αλβανούς ‘από τη φάτσα’.
* Δεν σου κάνει εντύπωση γομάρι 30 χρονών να ζει με τους γονείς του ή
25 και να μην έχει βγάλει ούτε μεροκάματο.
* Νηστεύεις, αλλά κάθε φορά με διαφορετικούς όρους.
* Ξέρεις ένα σωρό απόρρητα κρατικά μυστικά που αν τα αποκάλυπτες θα
έπρεπε να ξαναγραφτεί η παγκόσμια ιστορία.
* Επίσης ξέρεις λεπτομέρειες για τη ζωή επωνύμων που δεν έχουν
αποκαλυφθεί για τον πολύ κόσμο και πάντα από έγκυρη πηγή (π.χ. αυτή
είναι σεξομανής και την πιάσανε με ένα μπουκάλι ξέρετε που, αυτός
είναι gay και τα ‘χει με εκείνον, ο άλλος έχει καρκίνο και όπου να
‘ναι πεθαίνει).
* Είσαι βέβαιος ότι το κακό μάτι έχει αποδειχθεί και επιστημονικά.
* Ποτέ δεν σου φτάνουν τα χρήματα για τα βασικά είδη ανάγκης, αλλά
πάντα σου περισσεύουν για τα είδη πολυτελείας.
* Μισείς τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά όνειρο ζωής είναι να γίνεις
ένας από αυτούς.
* Ξέρεις ότι οι άλλοι είναι όλοι Τουρκόσποροι ή Σλάβοι, αλλά είσαι
βέβαιος ότι ο Μέγας Αλέξανδρος βρίσκεται στην αρχή της δικής σου
κληρονομικής αλυσίδας.
* Καμαρώνεις που το χωριό σου, θυμίζει λίγο από Ζωνιανά, αλλά
γκρινιάζεις ότι η επαρχία που κατάγεσαι είναι η πιο ριγμένη από όλες.
* Κυριακή πρωί κοινωνάς στην εκκλησία και το απόγευμα ρίχνεις
Χριστοπαναγίες στο γήπεδο.
* Διπλοπαρκάρεις για τσιγάρα κλείνοντας το δρόμο και απολογείσαι σ’
αυτούς που κορνάρουν, αλλά στο παρακάτω στενό πλακώνεις τον οδηγό που
έκανε ακριβώς το ίδιο.
* Καυχιέσαι που ήσουν Λοκατζής στο Μεγάλο Πεύκο χλευάζοντας τους
πεζικάριους αλλά βάζεις βύσμα για να πάει ο γιος σου κέντρο στην
Κόρινθο και ειδικότητα διαβιβαστής στο Χαϊδάρι.
* Πας γυμναστήριο και καπνίζεις και ένα πακέτο τσιγάρα τη μέρα.
* Προειδοποιείς με τα φώτα για μπλόκο αλλά παραπονιέσαι στον
αστυνομικό ότι δεν δίνει κλήση και στους άλλους οδηγούς.
* Όταν σταματάς στο φανάρι έχεις το χέρι στην κόρνα.
* Οι νοικοκυρές βάζουν σεμεδάκι πάνω απ’ την οθόνη του PC.
* Πάντα αναρωτιόσουν σε τι διάολο χρησιμεύει η ‘διάβαση πεζών’!
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

πηγη: votegreece.gr

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ



Ελληνας παράγει σπίτι του καύσιμο από φρούτα,φλούδες και ζάχαρη
Ήλιος, αέρας και κυρίως ζάχαρη είναι τα κύρια συστατικά του οικολογικού καυσίμου, το οποίο τροφοδοτεί με ενέργεια το σπίτι και το μηχανάκι του ηλεκτρολόγου-μηχανικού Μιχάλη Καλογεράκη, από την περιοχή Κοκκίνη Χάνι του Ηρακλείου Κρήτης. Ο επιστήμονας-ερευνητής έχει πάψει να αγχώνεται εδώ και περίπου έναν χρόνο για τα τιμολόγια της ΔΕΗ, αλλά και για την αύξηση της τιμής της βενζίνης, αφού την έχει
αντικαταστήσει με το οικολογικό καύσιμο που φτιάχνει ο ίδιος στο σπίτι του.
Ο κ. Καλογεράκης τόνισε ότι ύστερα από έρευνα που έκανε, διαπίστωσε ότι οτιδήποτε έχει ζάχαρη μπορεί να…….παράγει καύσιμο: «Εφτιαξα λοιπόν μόνος μου έναν αποστακτήρα, τον οποίο τροφοδότησα κατευθείαν από τα φωτοβολταϊκά συστήματα που έχω στην ταράτσα και τις ανεμογεννήτριες που βρίσκονται στην αυλή του σπιτιού και άρχισα να μαζεύω οτιδήποτε περιείχε ζάχαρη: από φρούτα που είχαν σαπίσει (σταφύλια, καρπούζια, πεπόνια κ.λπ.), μέχρι ζαχαροκάλαμο. Η συνταγή είναι η εξής: τα βάζω όλα σε μια πλαστική δεξαμενή και ρίχνω λίγη μαγιά και νερό.
Μετά από τρία εικοσιτετράωρα και αφού γίνει ζύμωση, το μίγμα αυτό μετατρέπεται σε καθαρό οινόπνευμα που χρησιμεύει ως καύσιμο. Με το δικό μου σύστημα μπορώ να βγάλω δέκα λίτρα καύσιμο τη μέρα. Τα δέκα αυτά λίτρα μού καλύπτουν 450-500 χιλιόμετρα με το δίκυκλο. Τους τελευταίους έντεκα μήνες έχω κάνει 9.000 χιλιόμετρα. Επίσης, το συγκεκριμένο καύσιμο που καίει το μηχανάκι είναι πεντακάθαρο και δεν αφήνει κατάλοιπα, ούτε μαυρίλα στην εξάτμιση. Τώρα σκοπεύω να το δοκιμάσω και σε αυτοκίνητο.
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε.

πηγη: votegreece.gr

Pan-Macedonian USA Annual 65th Convention in Worcester Massachuset


Dear Macedonians,

Preparations for the 65th Pan-Macedonian USA Annual Convention in Worcester Massachusetts are well under way and we are ready to go!!! We are expecting each and every one of you to attend so that we may meet again and renew our relationships!

 

The dates are May 26-May 31, 2011


We vie for a Convention that would include a little of everything: fun, education and work. Make Destination Worcester http://destinationworcester.com/AboutUs.aspx your destination, as well as a family vacation!! There will be activities for everyone, young and older, for our youth, for adults and for individuals with young families. The delegates in addition to the Convention agenda will be enjoying various activities. 
With this communication we would like to remind you about hotel rooms and prices, so that you may make your reservations early to secure the special prices the hotel is offering us (reserve your rooms 30 days prior to the convention to secure your rooms due to many graduations during that time by the thirteen colleges and universities in the city). We also would like to inform you of our activities and general program of the Convention.

The business meetings of the convention will be held in the Cultural Center Hrisohorafiton Alexander the Great, Worcester MA. Rooms for the delegates are available at the Hilton Garden Inn:http://hiltongardeninn.hilton.com/en/gi/hotels/index.jhtml?ctyhocn=BEDWOGI
35 Major Taylor Boulevard, Worcester Massachusetts 01608. Phone number: 1-508-753-5700. The rooms are at the reasonable price of $99.00 plus tax per night. We are looking for everyone’s participation for this important event. There will be activities for everyone, young and older, for our youth, for adults and for individuals with young families.

CONVENTION PROGRAM IN GENERAL LINES

Thursday May 26, 2011: Welcoming night and registration of the delegates @ the Cultural Center Hrisohorafiton Alexander the Great –7:00 pm: Last meeting of the Pan-Macedonian Executive Council.
Friday May 27, 2011: Business meeting 9:00 am-5:00 pm @ the CCHAG
         11:30 am: Opening ceremony, 12:30-2:00 break for lunch @ the CCHAG
         1:00-5:00 pm Youth Forum-Hellenic Network Business @ the CCHAG
         Dinner on your own
         Friday evening: 8:00-12:00 pm: Reception @ the Worcester Art Museum- light music by Composer Liaropoulos accompanied by female vocalist-reception with appetizers/cocktails and dance performances by our Macedonian Dance Groups
Saturday May 28, 2011: Business meeting 9:00-5:00 pm @ the CCHAG
         Academic Panel: 2:00-4:00 pm @ the CCHAG
         Banquet: 6:00-7:00 pm - cocktails: 7:00 pm Dinner
         Dance performances by our Macedonian Youth Groups
Sunday May 29, 2011: Swearing in of the newly elected officers and Artoklasia in St. Spyridon’s Cathedral in Worcester, Mass., followed by coffee @ the church hall.
         2:00 pm Greek pick nick in Green Hill Golf Course: food, music and Greek wedding performed by Lykeion Ellinidon under the auspices of Irene Savvas and dance performances by various Greek dance groups.
Monday May 28, 2011: Optional-Play golf (please let us know ahead of time if you would like to participate-extra cost for participating), or trip to Boston (we will visit Faneuil Hall).

OPTIONAL ACTIVITIES
Museum of Russian Icons-Treasures from Moscow, icons of Andrey: Visit the largest collection of Russian icons in North America…   http://www.museumofrussianicons.org/

Higgins Armory Museum: The only Museum in the Western Hemisphere solely dedicated to the collection of arms,armor and art. Be carried away, back to Medieval and Renaissance eras... http://www.higgins.org/

The EcoTarium Musem: The EcoTarium is a unique indoor-outdoor museum in Worcester, MA. Set in an urban oasis, the EcoTarium offers a chance to walk through the treetops, take a thrilling multimedia journey through the galaxy at a digital planetarium, meet wildlife, stroll nature trails, ride a narrow-gauge railroad, and get hands-on with family-friendly exhibits…http://www.ecotarium.org/

City tours, shopping as well as college and university tours will be available for the interested parties.Transportation will be provided.
        
We hope to see everyone in Worcester Mass., therefore please start making YOUR plans, so that we may continue to work for a successful 65th National Pan-Macedonian Convention!!!

With patriotic regards,

Mrs. Rhoda Vasiliadis Mitkonis                                                     Dr. Antonios Papadopoulos
Convention Chairperson                                                                 Supreme President

North-Hellas

Δυναμικές ειδήσεις