Nέα λειτουργία απευθείας αποστολής μηνύματος σε επιχειρήσεις μέσα από τις διαφημίσεις στο Facebook

Η Facebook προσθέτει μια νέα λειτουργία που θα βοηθήσει στην άμεση επικοινωνία μεταξύ επιχειρήσεων και επισκεπτών ...

9 tips για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο laptop σας

Οι μπαταρίες στις φορητές μας συσκευές αρκετές φορές μας αφήνουν τη χειρότερη στιγμή!

Ο κώδικας των διαρρηκτών: Ποια σημάδια σας καθιστούν στόχο. Προσοχή !!!!!!!!!!!!

Ποιος είναι ο μυστικός κώδικας τωνδιαρρηκτών; Ποια σημάδια στην πόρτα σας πρέπει να σας ανησυχούν;

Όσο πιο πολύ γυμναζόμαστε σαν νέοι, τόσο καλύτερα λειτουργεί ο εγκέφαλος αργότερα

Αν αγχώνεστε με το πόσο καλά θα λειτουργεί ο εγκέφαλός σας στα 50, γυμνάστε το σώμα σας και μάλιστα, όσο πιο νέοι μπορείτε.

recent posts

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Τι γίνεται στο Ίντερνετ σε 60 δευτερόλεπτα



Δεν μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους, πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν στο διαδίκτυο μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Δείτε μέσα από ένα infographic τι μπορεί να γίνει και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα...

11 αξέχαστα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας





Το νησάκι του Άγιου Σώστη στη Ζάκυνθο

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ: ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ







Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο παρουσιαστής Κόναν Ο’ Μπράιεν αστειεύτηκε μαζί του κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, στην οποία ήταν καλεσμένος ο Τσακ Νόρις. Από το 2005 μέχρι σήμερα..
Δείτε όλα όσα κυκλοφορούν σήμερα για εκείνον…

Νερό πριν από κάθε γεύμα! Μάθε να το πίνεις!


Το ισχυρότερο όπλο σου κατά των παραπανίσιων κιλών σου είναι το νερό. Το χρησιμοποιείς;

Οι εξωτικοί προορισμοί έχουν το timing τους




Κάθε προορισμός έρχεται με τις οδηγίες χρήσης του.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Περίεργα οχήματα στο Σύνταγμα....!!!!!!


Δεν είμαστε οπαδοί της παραφιλολογίας αλλά ομολογουμένως υπάρχει ένα ζήτημα που μας ανησύχησε όσον αφορά τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Εδώ και πολλές μέρες και συγκεκριμένα από τότε που τα πράγματα…αγριέψανε έχουν παρκάρει στο σύνταγμα 3 περίεργα…οχήματα. Τα οχήματα αυτά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχουν κάτι ακόμα πιο περίεργες...

Get greece back !!!


Η θρυλική ομάδα ξαναμαζεύεται!

Κανείς πλέον δεν θα αισθάνεται τυχερός στο site της Google!


Για όσους δεν γνωρίζουν, το I'm Feeling Lucky είναι μία υπηρεσία που εισήγαγε η Google, πριν χρόνια και πηγαίνει αυτόματα το χρήστη στο πρώτο αποτέλεσμα της αναζήτησης, χωρίς να του εμφανίσει τη λίστα με τα αποτελέσματα.

Στηρίξτε τους Έλληνες...



BannerFans.comΤην ώρα που χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις στενάζουν κάτω από το βάρος της πιο μεγάλης και αδυσώπητης οικονομικής κρίσης της σύγχρονης ιστορίας μας,

Διάλυση της Βουλής


Οι Ομογενείς, μας δείχνουν τον δρόμο: «Πρόεδρε της Δημοκρατίας, διάλυσε τώρα τη βουλή», απαίτησαν στη διαδήλωσή τους στη Νέα Υόρκη.

Έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη οι Ρώσοι αθλητές των Special Olympics


Συνολικά 270 αθλητές από τη Ρωσία βρίσκονται από χθες στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να προετοιμαστούν για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics που θα γίνουν στην Αθήνα. Οι αθλητές των Special Olympics, οι προπονητές και οι συνοδοί της Ρωσικής αποστολής θα φιλοξενηθούν στην Αλεξανδρούπολη μέχρι και τις 24 Ιουνίου.

Το ΔΝΤ δεν είναι λύση για την Ελλάδα



Όσο το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας γίνεται και πιο ορατό, τόσο πιο πολλοί είναι αυτοί που στρέφονται προς την Αργεντινή,

Έντεκα παγκόσμια και μεγάλα γεγονότα που τα ΜΜΕ κάνουν το παγόνι!!



1) Στις 7 Ιουνίου 2011 ο πυρηνικός σταθμός του Fort Calhoun στην Νεμπράσκα βάρεσε συναγερμό από φωτιά που προκλήθηκε σε ηλεκτρικά κυκλώματα. Ο σταθμός έχασε την μια…

Τελευταίο αντίο στην Κυρά των Μαρασίων


"Δάκρυσε" σήμερα ο Έβρος, καθώς αποχαιρέτισε την αγαπημένη του Βασιλική Λαμπίδου, τη γνωστή και ως "Κυρά των Μαρασίων",

10 αλήθειες που δεν γνωρίζατε για τον εγκέφαλό σας


Μυαλό
Νομίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο; Στοιχηματίζουμε όχι! Διαβάστε 10 αλήθειες για το μυαλό που σίγουρα θα σας εκπλήξουν.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

5ο Σούρντστοκ (Sourdstock) 24 & 25 Ιουνίου στην Κοζάνη



Το Sourdstock είναι ένα αυτόνομο φεστιβάλ που διοργανώθηκε πρώτη φορά το 2007 στην πόλη της Κοζάνης από τα μέλη του συγκροτήματος Άδειες Μέρες.

KOYΦΙΑ Η ΣΕΛΗΝΗ; ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ή ΚΑΙ ΜΕΣΑ; Aυτό το άρθρο προέρχεται από το worldjudge2012.blogspot.com worldjudge2012.blogspot.com: KOYΦΙΑ Η ΣΕΛΗΝΗ; ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ή ΚΑΙ ΜΕΣΑ;


Υπάρχουν ενδείξεις πως από άποψη σεισμικής και ηφαιστειογενή η Σελήνη αντιπροσωπεύει πραγματικά ένα νεκρό κόσμο. Όταν το διαστημόπλοιο Απόλλων 14 έριξε τον τρίτο όροφο του με ορμή στη Σεληνιακή επιφάνεια, η Σελήνη αντέδρασε σαν μια μεγάλη καμπάνα.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011



Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα πρωτογιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.

10 διαφορετικές εκδοχές για την δημιουργία του κόσμου



Αρκετοί γονείς κέρδισαν το 2005 σε μια δίκη εναντίον μιας σχολικής περιφέρειας της Pennsylvania, που είχε συμπεριλάβει την διφορούμενη θεωρία του ‘Ευφυούς Σχεδιασμού’ στο πρόγραμμα μαθημάτων της. Σε αντίθεση με τη θεωρία της Εξέλιξης που διδάσκεται στα περισσότερα σχολεία ως μία αντικειμενικά εδραιωμένη επιστημονική θεωρία, σύμφωνα με τους ενάγοντες δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία ιουδαιοχριστιανική δοξασία που υποστηρίζει ότι οι λογικές ακολουθίες της φυσικής εξέλιξης δεν οφείλονται σε τυχαία γεγονότα ή αναπάντεχες μεταλλάξεις, αλλά αποτελούν επιδέξια σχεδιασμένα γεγονότα που έχουν δημιουργηθεί από μία πάνσοφη και πανταχού παρούσα διάνοια, σύμφωνα με ένα καθορισμένο σχέδιο. Εν ολίγοις, αποτελούν δουλειά του Θεού. Υπάρχει όμως ένα σημείο δυσκολίας στην όλη υπόθεση: Ποιος Θεός;

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.


«Φωτιά» στο Facebook κατά του Παντελή Οικονόμου
Ευτυχώς που ο ιδρυτής της Forthnet και πρώην πρόεδρός της, κ. Παντελής Τζωρτζάκης, ανέλαβε επίσημο πόστο στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Το κινέζικο δικαστήριο καταδικάζει τρεις για την κλοπή του Design του iPad


ipad justice2 Το κινέζικο δικαστήριο καταδικάζει τρεις για την κλοπή του Design του iPad

Δικαστήριο στην Κίνα καταδίκασε σε φυλάκιση τρία άτομα, με την κατηγορία ότι έκλεψαν τα σχέδια του Apple iPad 2, και τα χρησιμοποίησαν για να κατασκευάσουν προστατευτικές θήκες, πολλούς μήνες πριν η συσκευή κυκλοφορήσει στην αγορά.

Οι ομογενείς των ΗΠΑ ζήτησαν κυβέρνηση εθνικής ενότητας

ImageΜεγάλες συγκεντρώσεις ομογενών έξω από τα ελληνικά προξενεία στις ΗΠΑ οργανώθηκαν τις περασμένες ώρες από ομογενείς οι οποίο9ι ως κύριο αίτημά τους ζητούν τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Στο μεγαλύτερο προξενείο των ΗΓΑ στη Ν.Υόρκη η συγκέντρωση τελείωσε πριν λίγο και περίπου 200 ομογενείς ζήτησαν "εθνική συνεννόηση και όχι μονοκοματικές μη βιώσιμες κυβερνήσεις".  

Κόκκινος γευστικός πειρασμός...!!!



σε απολαυστικές στιγμές…

"Αγανακτισμένοι" και στη Νέα Υόρκη..


















Διαδήλωση συμπαράστασης στον ελληνικό λαό διοργάνωσαν...

Στη Θεσσαλονίκη με 250 τουρίστες το κρουαζιερόπλοιο Ocean Majesty



Το δικό τους χρώμα στη Θεσσαλονίκη έδωσαν για λίγες ώρες χθες οι 250 τουρίστες από τη Σμύρνη,

Σηκώνει στους ώμους του το έθνος ο Πύρρος Δήμας.



Σε σχολείο της Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο ολυμπιονίκης μας Πύρρος Δήμας, με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Iαπωνία: Σεισμός 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ


Σεισιμική δόνηση μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στην ανατολική Ιαπωνία, επηρεάζοντας και τη ζώνη, που έπληξε δεινά ο σεισμός 9 βαθμών Ρίχτερ με τσουνάμι την 11η Μαρτίου, σύμφωνα με το πρακτορείο Kyodo.

Στα Τρίκαλα «κρέμασαν» τους βουλευτές στην πλατεία!



Στην πλατεία των Τρικάλων «κρέμασαν» τους βουλευτές του νομού τους οι Τρικαλινοί!

North-Hellas

Δυναμικές ειδήσεις