Nέα λειτουργία απευθείας αποστολής μηνύματος σε επιχειρήσεις μέσα από τις διαφημίσεις στο Facebook

Η Facebook προσθέτει μια νέα λειτουργία που θα βοηθήσει στην άμεση επικοινωνία μεταξύ επιχειρήσεων και επισκεπτών ...

9 tips για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο laptop σας

Οι μπαταρίες στις φορητές μας συσκευές αρκετές φορές μας αφήνουν τη χειρότερη στιγμή!

Ο κώδικας των διαρρηκτών: Ποια σημάδια σας καθιστούν στόχο. Προσοχή !!!!!!!!!!!!

Ποιος είναι ο μυστικός κώδικας τωνδιαρρηκτών; Ποια σημάδια στην πόρτα σας πρέπει να σας ανησυχούν;

Όσο πιο πολύ γυμναζόμαστε σαν νέοι, τόσο καλύτερα λειτουργεί ο εγκέφαλος αργότερα

Αν αγχώνεστε με το πόσο καλά θα λειτουργεί ο εγκέφαλός σας στα 50, γυμνάστε το σώμα σας και μάλιστα, όσο πιο νέοι μπορείτε.

recent posts

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Hornil StylePix είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών




HORNIL STYLEPIX 1.8.1 PORTABLE,

Hornil StylePix είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε φωτογραφίες και άλλα. To StylePix είναι μια σύνθετη λέξη, η οποία περιέχει τη λέξη "στυλ" και τη λέξη "εικόνα"το StylePix σάς βοηθά να δημιουργείτε ωραίες φωτογραφίες εύκολα και γρήγορα. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας ή πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί το StylePix. μπορεί επίσης να γίνει ένας γραφικός σχεδιαστής με μια ποικιλία εργαλείων και μια διαισθητική διεπαφή χρήστη.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΜΕ COCA COLA



Τα πρώτα 10 λεπτά: 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης.) Ο λόγος που....

Το κίνημα των “Αγανακτισμένων” μορφοποιείται


aganaktismenoi_31052011
Λίγο πριν τη μία το πρωί, η γενική συνέλευση των αγανακτισμένων στη Πλατεία Συντάγματος απόφασισε να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις εν όψει της 15 Ιουνίου, όταν και εκτιμάται ότι θα ψηφίζεται από τη Βουλή το νέο μνημόνιο.
Η απόφαση προτρέπει για συγκεντρώσεις σε όλες τις πλατείες της Αθήνας, με αφίσες που να εξηγούν τους όρους του μεσοπρόθεσμου μνημονίου. Στη συνέχεια, να πραγματοποιηθούν πορείες, που θα παρακινούν τους πολίτες να συμμετάσχουν, με κατάληξη την πλατεία Συντάγματος και απώτερο σκοπό την κατάληψη της πλατείας και τον αποκλεισμό του κοινοβουλίου. Αποφασίστηκε επίσης γενικό καταναλωτικό μποϋκοτάζ για τις 14 και 15 του μήνα, δηλαδή να μην αγοράζεται αυτές τις μέρες κανένα προϊόν από σουπερ μαρκετ ή καταστήματα. Στο τραπέζι έπεσε επίσης η ιδέα για την απόσυρση ολων των καταθεσεων απο τις τράπεζες, πρόταση που θα συζητηθεί την Δευτέρα παρουσία οικονομολόγων.
Οι σημερινές αποφάσεις συνιστούν ριζοσπαστικοποίηση των αιτημάτων και των μορφών δράσης που αποφασίζονται από την γενική γυνέλευση της πλατείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση της γενικής συνέλευσης της Παρασκευής
αφαιρέθηκε από ένα ψήφισμα η λέξη “ειρηνικά”. via tvxs
Αυτές είναι λοιπόν οι αποφάσεις και οι προτάσεις του κινήματος των “Αγανακτισμένων” μετά από 10 ημέρες κινητοποιήσεων. Το καταναλωτικό μποϋκοτάζ στα αγγουράκια , η απόσυρση των καταθέσεων που θα μας οδηγήσει στη χρεοκοπία μια ώρα αρχύτερα και  αποκλεισμός του κοινουβουλίου με όρους πολιτειακής εκτροπής. Δείτε εδώ τη σύγκριση των ψηφισμάτων του Συντάγματος και της Puerta de Sol και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

πηγη

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ''Πάμε στοίχημα''





Ένας τύπος πηγαίνει κάθε Παρασκευή στην τράπεζα και κάνει κατάθεση πολλά χρήματα! Μια Παρασκευή τον φωνάζει ο διευθυντής και τον ρωτάει:

Η Θεσσαλονίκη παρέλασε γυμνή…


Εκατοντάδες ποδηλάτες έδωσαν το παρών στην 4η Γυμνή ποδηλατοδρομία, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη…

Επιτέλους! Aύξηση του τουρισμού κατά 10%


Θα μας προτιμήσουν Άγγλοι, Ρώσοι και Σέρβοι για τις θερινές διακοπές τους, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κυρίως λόγω της κρίσης στις χώρες της Βόρειας Αφρικής και τις σχετικά ελκυστικές τιμές των ελληνικών ξενοδοχείων προς τους ξένους τουρίστες.

8 τρόποι να κάψετε θερμίδες .


Εδώ και χρόνια κυκλοφορούν προϊόντα που υπόσχονται ότι θα σας βοηθήσουν να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Υπάρχει στην πραγματικότητα όμως κάτι που μπορείτε να κάνετε ώστε να αυξήσετε τις θερμίδες που καίτε καθημερινά;

Γιατί ορισμένοι άνθρωποι δεν αρρωσταίνουν ποτέ; Αποκαλύπτουμε τα 7 μυστικά όσων έχουν σιδερένια υγεία




[1] Στρεσάρονται λιγότερο
Σε περιόδους έντονου άγχους, ο οργανισμός, για να υποστηριχτεί η κατάσταση εγρήγορσης, παράγει μεγάλες ποσότητες αδρεναλίνης και κορτιζόλης και παράλληλα καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα να μειώνεται έτσι η ικανότητά του να καταπολεμά βακτήρια και ιούς.

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στη διαμαρτυρία κατά των κέντρων μεταναστών στο Διδυμότειχο.


a32b5ab2d71a6d25.jpg

Οι ενήλικες δεν κοιτάνε το δρόμο πριν περάσουν



Ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τους New York Times (video)


             Βγαίνει σύντομα στις αίθουσες

Στα περίπτερα το ελληνικό περιοδικό Linux Inside, τεύχος 1


LINUX inside Τεύχος 1
LINUX inside Τεύχος 1

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην εμπιστεύεστε κανέναν από το τηλέφωνο.Άλλο γράφει η αναγνώριση κλήσης και από αλλού σε καλούν



ΠΡΟΣΟΧΗ: 

Παραπλάνηση 1
Τελευταία, πολλά μέλη του blog μας, αναρωτιόνται, πως γίνεται να μας καλεί μια εισπρακτική εταιρία, αλλά στην αναγνώριση κλήσεως να εμφανίζεται αριθμός, που ανήκει σε τράπεζα. Επίσης, πως γίνεται και οι εταιρίες διαθέτουν τόσα πολλά νούμερα κλήσης.

Kάποιοι αντιστέκονται στη λιτότητα

10+1 περιπτώσεις στις οποίες καλύτερα να μην πας στο Σύνταγμα

1) Είσαι έλληνας πρωθυπουργός, υπουργός, πολιτικός ή διαπλεκόμενος;
ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (εκτός αν έχεις αυτοκτονικές τάσεις και κατά προτίμηση δι’ απαγχονισμού)

« Πουλάτε το λιμάνι, πουλάτε το νερό , σε λίγο θα πουλήσετε τον Πύργο τον Λευκό»


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην ΕΥΑΘ και τον ΟΛΘ οι οποίοι αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση των δύο επιχειρήσεων.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΚΩΣ



Αρκετά μεγάλο προβληματισμό, πρέπει να αποτελέσουν για την τοπική μας κοινωνία, τα αποτελέσματα της έρευνας για τον εθισμό στο ίντερνετ και την εξάρτηση από την ψηφιακή τεχνολογία, που έκανε στα σχολεία μας, η Ελληνική Εταιρεία Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, μετά από πρωτοβουλία της Αστικής Εταιρείας «Ιπποκράτης».

Οι αγανακτισμένοι του Θερμαϊκού συγκεντρώνονται την Κυριακή στην πλατεία της Περαίας


Όχι όλοι άδειες Ιούλιο και Αύγουστο


Την τμηματική χορήγηση της κανονικής άδειας στο προσωπικό του δημοσίου τομέα εξετάζει η κυβέρνηση, ώστε να εκλείψει το φαινόμενο των άδειων γραφείων στις δημόσιες υπηρεσίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Για πρώτη φορά θα καθιερωθεί το σύστημα των…

Αύξηση στις αφίξεις το Μάιο


Αισιοδοξία για μία πολύ καλή φετινή τουριστική περίοδο καλλιεργούν τα στοιχεία για τις...
αφίξεις τουριστών κατά τον μήνα Μάϊο στο αεροδρόμιο της Ρόδου, αφού καταγράφηκε αύξηση της τάξης του 16% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.

Οι κάτοικοι μικρού χωριού στη Θεσπρωτία βάζουν μπροστά πράσινη επιχείρηση!


Για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να μη φύγουν από τον τόπο τους

Όταν καλοπερνάς στη γη, κάτι δεν πάει καλά με τον εαυτό σου


Γέροντας Παΐσιος Αγιορείτης


Παρά τα φαινόμενα και την αναξιότητα των μοναχών και κληρικών, η Εκκλησία είναι ακένωτη πηγή θαυμάτων. Παίρνει νερό και το κάνει Αγιασμό· παίρνει ψωμί και κρασί και το κάνει Θεία Ευχαριστία· παίρνει τον άνθρωπο χώμα και τον κάνει Θεό! Αλλά τα θαύματα πολλοί δεν τα βλέπουν. Γιατί, αν τα έβλεπαν, δεν θα
περιφρονούσαν ή μισούσαν την Εκκλησία του Χριστού, αλλά θα την αγαπούσαν, θα την τιμούσαν και δεν θα μιλούσαν γι’ αυτή με περιφρόνηση, όπως μιλούν.

Μένω Ελλάδα, αγοράζω Ελλάδα



Η πρωτοβουλία του κινήματος πολιτών "καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε" και η εκστρατεία ''ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά'', την οποία υιοθέτησαν η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος καθώς και σειρά σούπερ μάρκετ, αποτελεί μία από τις πλέον εύστοχες ενέργειες για την υπέρβαση της τρέχουσας κρίσης και την έξοδο της οικονομίας από την ύφεση.

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Εθελοντές φρουρούν το δάσος



Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Εθελοντές φρουρούν το δάσος
Με καθημερινές περιπολίες εθελοντών πολιτών και καθαρισμό των δασικών δρόμων που βρίσκονται εντός των διοικητικών του ορίων επιχειρεί να προστατεύσει το δάσος του Σέιχ Σου ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη από το ενδεχόμενο πυρκαγιάς, ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου.

Μάλιστα, σε περίπτωση αύξησης του δικτύου επικινδυνότητας, ο δήμος στελεχώνει το παρατηρητήριό του, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο “Νεφέλη”, ενώ προσθέτει και μια δεύτερη υδροφόρα.

Τι όνειρα βλέπουν τα έμβρυα;


Μετά από σχεδόν επτά μήνες ανάπτυξης μέσα στη μήτρα, το ανθρώπινο έμβρυο τον περισσότερο καιρό κοιμάται.

Τι πρέπει να προσέχετε όταν κολυμπάτε




Τι πρέπει να προσέχετε όταν κολυμπάτε








Απαραίτητη η σωστή ενημέρωση για τους κινδύνους

Μία απλή ζάλη στη στεριά δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αντίθετα, η ίδια ζάλη μέσα στη θάλασσα μπορεί να σημαίνει ακόμα και απώλεια της ζωής. Πολλοί πιστεύουν ότι ο πνιγμός αφορά αυτούς που δεν γνωρίζουν να κολυμπούν. Αυτό δεν είναι σωστό. Κατά κανόνα, αυτός που δεν γνωρίζει να κολυμπά δεν εκτίθεται στον κίνδυνο της κολύμβησης στα βαθιά νερά. Η κράμπα που συνήθως στη στεριά κανέναν δεν απασχολεί, στη θάλασσα, κατά τη διάρκεια της κολύμβησης, αποτελεί αιτία πνιγμού.

Απ'ευθείας πτήσεις Κύπρου-Σάμου!


ImageΗ αεροπορική εταιρεία «Astra Airlines», θα ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου να εκτελεί απευθείας πτήσεις από την Κύπρο προς τη Σάμο. Το δρομολόγιο θα γίνεται από το αεροδρόμιο της Λάρνακας και θα μεταφέρει Κύπριους τουρίστες.
 Σύμφωνα με τον αερολιμενινές αρχές της Σάμου, οι πτήσεις θα γίνονται μέχρι τις 26 Αυγούστου.
πηγη 

Η Ελλάδα παρόλα τα μνημόνια κατασκευάζει Αυτοκίνητα!




Βιοτεχνία κατασκευής αυτοκινήτων στην Κατερίνη! Παρά το μνημόνιο και τις δυσκολίες που δημιουργεί σε όλους η οικονομική κρίση, υπάρχει στη χώρα μας μια βιοτεχνία κατασκευής αυτοκινήτων που εξάγει τα προϊόντα της στο εξωτερικό!

Η δίαιτα «προσκαλεί» τον E-coli



Η δίαιτα «προσκαλεί» τον E-coli


Νεαρές γυναίκες τα περισσότερα θύματα

Τουλάχιστον 200 νέα κρούσματα προστέθηκαν στη λίστα των ατόμων που έχουν νοσήσει από το εντεροαιμορραγικό βακτήριο E-Coli στη Γερμανία, το τελευταίο 48ωρο, καθώς – όπως όλα δείχνουν – οι προειδοποιήσεις για αποχή από λαχανικά και φρούτα δεν έχουν βρει την ανάλογη ανταπόκριση στο κοινό. 

Οι επιστήμονες προβληματίζονται επίσης για το γεγονός ότι το θανατηφόρο βακτήριο εξακολουθεί να δείχνει μία σαφή «προτίμηση» στις γυναίκες. 

Το 60% των κρουσμάτων και 13 από τους 18 νεκρούς είναι γυναίκες, στην πλειοψηφία τους νεαρής ηλικίας. 
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», οι επιστήμονες, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο το γυναικείο φύλο να είναι πιο ευάλωτο στον ιό, εικάζουν ότι για το φαινόμενο πιθανότατα ευθύνονται οι αποκαλούμενες «δίαιτες του μπικίνι», οι οποίες βασίζονται στην κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, στη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, που πολλές γυναίκες αγωνίζονται να χάσουν τα περιττά κιλά του χειμώνα, ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών.

Σεισμός στην Κυλλήνη


Σεισμός στην Κυλλήνη










Δεν αναφέρθηκαν ζημιές

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:23 το πρωί, στην Κυλλήνη.

9 δολοφόνοι του wi-fi






Ταχύτητες που σέρνονται. Συχνές αποσυνδέσεις. Η δικτύωση μέσω wi-fi δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο αξιόπιστη όσο το παλιό, καλό καλώδιο. Από την άλλη μεριά, βέβαια, η αστάθεια του wi-fi

Η δίαιτα του μυαλού

Μιλκσέικ
Θέλετε να χάσετε κιλά: Αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας και προσπαθήστε να πείσετε τον εαυτό σας πως ό,τι τρώτε έχει πάρα πολλές θερμίδες.
Αυτό συνιστούν αμερικανοί επιστήμονες οι οποίοι διαπίστωσαν ότι, αν και ψευδαίσθηση, η ιδέα και μόνο μειώνει τα επίπεδα της γκρελίνης – της αποκαλούμενης και ορμόνης της πείνας.
Λιγότερη γκρελίνη σημαίνει λιγότερη όρεξη. Επομένως, συμπεραίνουν οι ειδικοί, θα είστε πιο «φειδωλοί» στα επόμενα γεύματά σας με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος.

Οι διακοσμητικοί μαγνήτες στα ψυγεία



Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό.
Για αρκετούς μήνες έτρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σεψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητικούς μαγνήτες κολλημένοι στην πόρτα του.

Πατερας πεταει την κορη του για να πιασει μια μπαλα!!


Σε εναν αγωνα πατερας πεταει την κορη του για να πιασει την μπαλα που ερχεται προς το μερος του,με αποτελεσμα η κοπελα να χτυπησει!!!

Προσοχή στη Λαγκαδά την Κυριακή!


Lagada_odos_erga_01Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελούνται το Σάββατο και την Κυριακή στην οδό Λαγκαδά, στο ρεύμα εξόδου από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Η Διεύθυνση Ελέγχου Συντήρησης Έργων Κεντρικής Μακεδονίας της …>>>

Luce: Φωτοβολταικό laptop


Το ονόμασαν Luce που σημαίνει φως. Σύντομα θα καταλάβεις το γιατί. Είναι ένα laptop, εφοδιασμένο με δύο ηλιακούς συλλέκτες οι οποίοι το φορτίζουν είτε δουλεύεις είτε όχι κατά την διάρκεια της ημέρας και σε ανεξαρτητοποιεί από καλώδια.Η ευρεσιτεχνία προέκυψε μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Ιαπωνία, όταν διαπιστώθηκε πόσο μεγάλη ανάγκη υπήρχε σε αυτοφωρτιζόμενες συσκευές.

πηγη:newsbomb

Φοράς χαμηλοκάβαλο; Δεν ανεβαίνεις στο λεωφορείο!


«Ανέβασέ τα ή βρες άλλο μέσο μεταφοράς» προειδοποιούν επιγραφές στα λεωφορεία της πόλης Φορτ Γουόρθ, στην πολιτεία του Τέξας!

Επιστήμονες υπολογίζουν την αξία της… φύσης


Perierga.gr - Επιστήμονες υπολογίζουν την αξία της... φύσηςΆραγε ποια είναι η τιμή μίας λίμνης, ενός δάσους ή της θέας στο πράσινο; Μία έρευνα που παρουσιάστηκε στη Βρετανία προσπαθεί να υπολογίσει την αξία των αγαθών που μας προσφέρει η φύση, εκτιμώντας τα οφέλη τους για την οικονομία και την κοινωνία.



Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ αστο καλυτερα !!!







Στον αέρα είναι δεκάδες χιλιάδες αγρότες που καλλιεργούν ενεργειακά φυτά για την παραγωγή βιοντίζελ καυσίμων -το "ελληνικό πετρέλαιο"- καθώς και οι ελληνικές εταιρείες παραγωγής βιοκαυσίμων.

Άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή




Άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Ασθενής βροχή σήμερα το βράδυ, ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αύριο και άνοδος της θερμοκρασίας της θερμοκρασίας απο την Κυριακή συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για το τριήμερο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πρωτιές Ελλήνων στο Κόσσοβο




Σύμφωνα με δελτίο τύπου του ΓΕΣ, την 29/5/2011, στην Αμερικανική βάση ‘’BOND STEEL’’ (Κοσσυφοπέδιο) διεξήχθη διαγωνιστική πορεία 21 χλμ με φόρτο 34 λιβρών (15 κιλά)...
 στην οποία συμμετείχαν από Ελληνικής πλευράς ο Υπλγoς(ΠΖ) Σονικιάν Βασίλειος και ο ΕΠΟΠ Δνέας(ΕΜ) Μακρής Διονύσιος. Τα παραπάνω στελέχη κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα σε σύνολο 72 διαγωνιζομένων και μεταξύ εννέα εθνών...

Γυναίκα στο «τιμόνι» των New York Times

Οι New York Times ανακοίνωσαν ότι ο, διευθυντής σύνταξης επί οκτώ χρόνια, Μπιλ Κέλερ αποχωρεί και επιστρέφει στο γράψιμο

Η ιταλική Vogue στον αγώνα κατά της νευρικής ανορεξίας


 

Η εκδότης της ιταλικής Vogue Franca Sozzani έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες μια εκστρατεία ενάντια στην νευρική ανορεξία .

Δημοσιοποίησαν τα αιτήματά τους οι "Αγανακτισμένοι" της Μαδρίτης




Το κείμενο με τα αιτήματα των «αγανακτισμένων» (Los Indignados) της Puerta de Sol κυκλοφορεί και αναμεταδίδεται σήμερα με αστραπιαίους ρυθμούς στο διαδίκτυο. Δείτε τα αιτήματά τους αναλυτικά:

Γυαλιά ηλίου και Προστασία: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Γυαλιά ηλίου και Προστασία: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε


Ο ελληνικός ήλιος αποτελεί πηγή «ζήλιας» για πολλά βόρεια κράτη...
που σπάνια απολαμβάνουν την μεσογειακή ηλιοφάνεια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, εμείς που μπορούμε να την απολαύσουμε, θα πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά και τους κινδύνους που...

Άναψε το πράσινο φως!Τρόικα : Προοδεύει η Ελλάδα - Γιούνκερ: Η Ευρωζώνη θα εγκρίνει νέο πακέτο διάσωσης


Σχεδόν ταυτόχρονα τελείωσε η συνάντηση του Γ.Παπανδρέου με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζ.ΚΓιούνκερ και ανακοινώθηκε το πόρισμα της τρόικας για την ελληνική οικονομία.

Νέα επίθεση στο δίκτυο της Sony από ομάδα χάκερς

Μια ομάδα από χάκερς, με όνομα "Lulz Security" ανακοίνωσαν στο Twitter (@LulzSec) ότι πραγματοποίησαν νέα επίθεση στο δίκτυο της Sony (SonyPictures.com) και έκλεψαν πάνω από ένα εκατομμύριο προσωπικά στοιχεία χρηστών,

Φάρσα τύπου "Βασικό Ένστικτο"

Δείτε την φάρσα πού κάνει η κοπέλα στους ανυποψίαστους στο πάρκο αλα Sharon Stone. Video...

Οι πιο περίεργοι θάνατοι στην ιστορία



Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι κάτι τόσο ακίνδυνο όσο μια οδοντογλυφίδαή ένας φελλός μπορεί να αποδειχθούν μοιραία;

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν χιούμορ


Γελάτε γιατί χανόμαστε. Εξάλλου, σόι πάει το βασίλειο.

Ο Διδύμων, οφθαλμίατρος της εποχής, εξετάζει το μάτι μιας κοπέλας. Ο Διογένης τον βλέπει και ξέροντας ότι είναι ερωτύλος, κοινώς γυναικάς, του λέει: «Πρόσεξε Διδύμωνα μήπως, εξετάζοντας τον οφθαλμό, φθείρεις την κόρην»

Mας υποβαθμίζουν ακόμα και οι Κινέζοι!


Η Ελληνική οικονομία δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο.
Μετά την προχθεσινή υποβάθμιση της Moody’s κατά τρεις βαθμίδες, τώρα έρχεται ακόμα και κινεζικός οίκος αξιολόγησης!
Ο οίκος Dagong υποβαθμίζει την Ελλάδα σε “CCC” από “BB”, λόγω των ανησυχιών για την ελληνική οικονομία, αλλά και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης για να βγει η χώρα από το τέλμα.
Η οικονομία μας σε πλήρη απαξίωση σέρνεται στα χέρια ευρωπαίων που σύντομα θα μας εγκρίνουν και νέο δάνειο 65 δις, ανεβάζοντας το δημόσιο χρέος στα ύψη.
Ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών: όλοι αυτοί οι οίκοι δεν ξέρουν για το νέο δάνειο που θα καθησυχάσει τις αγορές; Τότε γιατί μας υποβαθμίζουν; Μήπως βλέπουν κάπου …κόπωση;

Η άστεγη αγία του κέντρου της Αθήνας


Στέλλα, το σπουργιτάκι του Θεού (†3 Ιουνίου 2005)

Ίσως την είχα δει στην πλατεία Συντάγματος, όταν ήμουν πολύ νέος και πιο πολύ ανόητος απ' όσο είμαι τώρα, γιατί τώρα τουλάχιστον ξέρω πως είμαι ανόητος, ενώ τότε νόμιζα πως είμαι σοφός.

O "δίδυμος αδελφός" του Γαλαξία μας


O γαλαξίας NGC 6744 όπως φωτογραφήθηκε από το ESO (European Southern Observatory)
Χρησιμοποιώντας το τηλεσκόπιο του Νότιου Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου στην Χιλή αστρονόμοι κατάφεραν να τραβήξουν την πιο λεπτομερή εικόνα που έχουμε δει μέχρι σήμερα από τον γαλαξία NGC 6744....
τον οποίο οι επιστήμονες καταγράφουν ως τον «δίδυμο αδελφό» του δικού μας Γαλαξία.
Ο NGC 6744 βρίσκεται σε απόσταση 30 εκατομμυρίων ετών φωτός από εμάς στον αστερισμό του Ταώ (παγονιού). Αν και διπλάσιος σε μέγεθος από τον Γαλαξία έχει ακριβώς την ίδια μορφολογία, με τις σπείρες του να εκτείνονται από το κέντρο του με τον ίδιο τρόπο όπως και στον δικό μας.
Οι σπείρες του NGC 6744 περιέχουν πολλές περιοχές στις οποίες υπάρχει έντονη κοσμική δραστηριότητα και ειδικότερα γέννηση νέων άστρων. Οι περιοχές έντονης δραστηριότητες εκπέμπουν ένα λαμπρό ερυθρό χρώμα το οποίο προέρχεται από αέρια υδρογόνου.
tovima.gr - www.eso.org

Δίλημμα: iPhone ή Android smartphone;


Το iPhone είναι ο κυρίαρχος στην αγορά των smartphone. Ή μήπως ήταν μέχρι τώρα; Έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, έδειξε ότι, το τελευταίο τρίμηνο, τα Android προηγούνται με το μερίδιό τους στην αγορά των smartphone να ανέρχεται στο 33%, ενώ το αντίστοιχο μερίδιο των iPhone είναι σχεδόν 8% πίσω, στο 25,2%.

Η καφεΐνη προκαλεί ταχυπαλμία, ναυτία, άγχος, κατάθλιψη













Η καφεΐνη, γνωστό διεγερτικό, έχει φανεί ότι προκαλεί ταχυπαλμία, ναυτία, άγχος και κατάθλιψη. Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι η κατανάλωση καφεΐνης μπορεί ενδεχομένως να δυσκολεύει μια γυναίκα να συλλάβει.Αναλύοντας τις σάλπιγγες ποντικών, ερευνητές ανακάλυψαν ότι η καφεΐνη παρεμβάλλεται με τις μυϊκές συσπάσεις που βοηθούν τα ωάρια να ταξιδεύουν από τις ωοθήκες στις σάλπιγγες και στη μήτρα- διαδικασία σημαντική για επιτυχή εγκυμοσύνη.Ο Sean Ward, του Πανεπιστημίου της Νεβάδα, δήλωσε ότι τα πειράματα πραγματοποιήθηκαν σε ποντίκια, αλλά τα νέα αποτελέσματα τείνουν να εξηγήσουν την αιτία που η κατανάλωση ροφημάτων με καφεΐνη μπορεί να περιορίσει τις πιθανότητες μιας γυναίκας να συλλάβει.

Ερευνητές σημειώνουν ότι τα ευρήματα που δημοσιεύονται στο περιοδικό «British Journal of Pharmacology», θα μπορούσαν να συμβάλουν στην κατανόηση και την αγωγή κατά της υπογονιμότητας, όπως και ορισμένων επιπλοκών της εγκυμοσύνης.
Ο Ward δήλωσε ότι προηγουμένως οι επιστήμονες πίστευαν ότι τα ωάρια που κινούνται μέσω των σαλπίγγων υποβοηθούνταν από κροσσούς, αλλά η νέα έρευνα υποδεικνύει ότι συγκεκριμένα κύτταρα-βηματοδότες συντονίζουν τις συσπάσεις που σπρώχνουν τα ωάρια.
Πρόσθεσε ότι εκτός από το να βοηθήσει δυνητικά γυναίκες που θεωρούν δύσκολο να συλλάβουν, η καλύτερη κατανόηση του τρόπου που λειτουργούν οι σάλπιγγες θα βοηθήσει τους γιατρούς στην καλύτερη αντιμετώπιση της πυελικής φλεγμονής και των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νόσων.Μπορεί ενδεχομένως να αυξήσει την κατανόηση σχετικά με την έκτοπη κύηση.

πηγη 

Computex: Κορυφώνεται ο ανταγωνισμός στην αγορά των tablets...



Κατασκευαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών επιδιώκουν να κατακτήσουν μερίδιο της ακμάζουσας αγοράς των tablets, που εγκαινιάσθηκε με την κυκλοφορία του δημοφιλούς iPad της Apple τον Απρίλιο του 2010.

Ανεκδοτάρα!


Ταξιδεύουν ο Παπανδρέου, η Μπιρμπίλη και ο Παπακωνσταντίνου με το Πρωθυπουργικό αεροπλάνο για τις Βρυξέλλες.

Η ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ


Ακίνδυνα μπορείτε να δώσετε τα χέρια χωρίς να ανησυχείτε για τις αρρώστιες που υπάρχει κίνδυνος να κολλήσετε με τις χειραψίες, σύμφωνα με τα συμπεράσματα έρευνας που διενήργησαν αμερικανοί επιστήμονες...

ΧΑΚΕΡ 'ΧΤΥΠΗΣΑΝ' ΤΟ GMAIL


Πρόσβαση στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολλών εκατοντάδων χρηστών του Gmail απέκτησαν άγνωστοι χάκερ που φέρονται να προέρχονται από την Κίνα. Μεταξύ των θυμάτων συγκαταλέγονται ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ, στρατιωτικοί και...

North-Hellas

Δυναμικές ειδήσεις