recent posts

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Hornil StylePix είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών




HORNIL STYLEPIX 1.8.1 PORTABLE,

Hornil StylePix είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε φωτογραφίες και άλλα. To StylePix είναι μια σύνθετη λέξη, η οποία περιέχει τη λέξη "στυλ" και τη λέξη "εικόνα"το StylePix σάς βοηθά να δημιουργείτε ωραίες φωτογραφίες εύκολα και γρήγορα. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας ή πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί το StylePix. μπορεί επίσης να γίνει ένας γραφικός σχεδιαστής με μια ποικιλία εργαλείων και μια διαισθητική διεπαφή χρήστη.

Με το StylePix μπορείτε εύκολα να κάνετε τα εξής:Να ζωγραφίσετε εικόνες ( Brush, Spray, Clone brush, fill, gradation fill),να κάνετε αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών,περιστροφή φωτογραφιών, διόρθωση χρώματος, τύπου κειμένου στη φωτογραφία, σύνθεση φωτογραφιών, αποκοπή, αντιγραφή και επικόλληση,ρύθμιση όξυνσης / θολώματος σε φωτογραφίες, να αφαιρέσετε τα κόκκινα μάτια, αφαίρεση κόκκων.Το Hornil StylePix συνιστάται για Power bloggers, web designers, γραφίστες.

Το StylePix υποστηρίζει 53 γλώσσες ( και την Ελληνική ) είναι δωρεάν και είναι μόλις 2MBytes. Επίσης, υποστηρίζει φορητή έκδοση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε flash USB.

Το εργαλείο περιήγησης εικόνων σας επιτρέπει να εξερευνήσετε εύκολα τις εικόνες προτού να ανοίξετε μια εικόνα. Επίσης μπορείτε να ανοίξετε, να αντιγράψετε, να διαγράψετε και να μετονομάσετε τις εικόνες ή τους καταλόγους. Το Slideshow εμφανίζει μια σειρά επιλεγμένων εικόνων που βρίσκονται στην τρέχουσα διαδρομή εργασίας με λειτουργία πλήρους οθόνης. Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: JPEG, PNG, GIF, TIF, TGA, BMP και TSP.


Εργασία με πολλαπλά αρχεία που μπορεί να ανοίξει ταυτόχρονα. Για εναλλαγή μεταξύ παραθύρων καμβά, πατήστε τα πλήκτρα Ctrl + Tab. Αν θέλετε να πάτε πίσω, πατήστε Ctrl + Shift + πλήκτρο Tab. Στη συνέχεια, εάν θέλετε να επιλέξετε επόμενο καμβά, πατήστε το πλήκτρο Tab.

Διαβάστε περισσότερα: πηγη

North-Hellas

Δυναμικές ειδήσεις