recent posts

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Mini οδηγός για μια επιτυχημένη facebook fan page




Το Facebook εκτός από μέσο κοινωνικής δικτύωσης τελευταία έχει μετατραπεί και σε ένα πολύ δυνατό μέσο marketing.
Ολοένα και περισσότερες εταιρείες επεκτείνονται προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ένα τρόπο προβολής και όπως και να χει, για μια εταιρεία που θέλει να επιδείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα αλλά και κύρος θα πρέπει να ετοιμάσει κάτι που να είναι εντυπωσιακό αλλά συνάμα κομψό και απλό. Βέβαια δεν είναι απαραίτητο μια σελίδα να απευθύνεται μόνο σε εταιρεία… πλέον fan page βλέπουμε ότι γίνονται ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητάς μας. Που κολλάει όμως το design εδώ; Πάμε να δούμε:

Πρόκειται για έτοιμα αρχεία τα οποία ο χρήστης μπορεί να ανοίξει με HTML editor και με έναν οδηγό που περιέχουν για columns να εκμεταλλευτείτε τον οριζόντιο χώρο κυρίως. Ο οδηγός περιέχει HTML αλλά και FBML static οδηγούς.
Η Presence έγραψε έναν αναλυτικό οδηγό για το πως να δημιουργήσετε μια fan page στο Facebook τον οποίο «πάρκαρε» στο Greektuts. Είναι πραγματικά πολύ πιο εύκολο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε…
Μικρές αλλά επιτυχημένες συμβουλές για μια καλύτερη σελίδα στο Facebook, άλλωστε όλα είναι θέμα marketing 
Αν πάλι βαριέστε να διαβάζετε, μπορείτε να δείτε το παρακάτω video σε μια εφ’ όλης της ύλης παρουσίαση για το συγκεκριμένο θέμα.

North-Hellas

Δυναμικές ειδήσεις