recent posts

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ημερίδα Πληροφορικής από το Mediterranean College Θεσσαλονίκης




Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Πληροφορικής του MEDITERRANEAN COLLEGE Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση είχε θέμα «Εξερευνώντας τον κλάδο της Πληροφορικής: Τάσεις, Εργαλεία και Πρακτικές» και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.

Στην Ημερίδα οι σπουδαστές του School of Computing παρουσίασαν για πρώτη φορά τη beta εφαρμογή για Android κινητά «Walk Buzzer» που ετοίμασαν οι ίδιοι. Η εφαρμογή αυτή χρησιμοποιώντας το Google Maps ενημερώνει τον χρήστη τις προκαθορισμένες τοποθεσίες που έχει επιλέξει.

Για να κατεβάσετε δωρεάν το Beta Version επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του School of Computing Θεσσαλονίκης 
www.mclab.gr 

Εισηγητές της ημερίδας ήταν οι :

- κ. Σπύρος Ιγνατιάδης, Διευθυντής Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Β.Ε.) και η ομιλία του είχε θέμα: «Εξελίξεις στον Τομέα ΤΠΕ: Η Πληροφορική μοχλός ανάπτυξης της περιφερειακής οικονομίας»

- κ. Δημήτρης Χατζίδης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων-Εκπαιδευτής, Υποψ. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Grenoble. Η εισήγηση του είχε θέμα: «Social Networks: ο ρόλος της κοινωνικής δικτύωσης στο εσωτερικό περιβάλλον της επιχείρησης».

- κ. Γεώργιος Γάτος, Αναλυτής επενδύσεων THERMI VENTURES Α.Ε. Η παρουσίαση του είχε θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Πληροφορική: Οι «καλές ιδέες» είναι και εμπορικές;»

- Βαγγέλης Κουκουσέλης, Φοιτητής MED College – Teesside University. Η εισήγηση του είχε θέμα: «Δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)»

Συντονιστές Ημερίδας ήταν οι :

- Δρ. Στυλιανού Τάσος, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Τμήματος Πληροφορικής.

- Νάνος Ιωάννης, Καθηγητής Mediterranean College Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το “Walk Buzzer “ και τα τμήματα πληροφορικής καλέστε στο 800 11 93 93 93.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου,
pcnea.blogspot.com

North-Hellas

Δυναμικές ειδήσεις