recent posts

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Εξυπνα Δωματια

Το «κάστρο»

Πραγματικά ενα όνειρο για τα πιτσιρίκια!


Το «αιωρούμενο κρεβάτι»


Τα «4 στηρίγματα»

Εδώ ο ιδιοκτήτης προειδοποιεί: Aκατάλληλο για υπέρβαρους!

Το «δωμάτιο – καθρέπτης»

Κάτι σαν καλειδοσκόπιο…

«Παγιδευμένος»


«Θεραπεία»

Οχι δεν είναι αίθουσα σολάριουμ...είναι ένα ακόμη δωμάτιο αυτού του περίεργου ξενοδοχείου με πολλές δυνατότητες φωτισμού. Ο καθρέπτης βρίσκεται πάνω απο το κρεβάτι για να σε κάνει να δεις τον εαυτό σου υπό άλλο φως (μπλε-κόκκινο-κίτρινο..οπως θες εσύ) και είναι και θεραπευτικός!

«Upside Down»

Nαι..τα κρεβάτια, τα κομοδίνα, οι καρέκλες, το τραπέζι βρίσκονται στο ταβάνι και νάνι λοιπόν θα κάνουμε ...στο ταβάνι!!!!(οπου στη πραγματικότητα είναι το έδαφος)...Μπερδεύτηκα!

«Gallery»

Εδώ το κυκλικό κρεβάτι μπορεί κάνει σβούρες με το πάτημα ενός πεντάλ!

Η «ελευθερία»

Κι όμως σε αυτή τη φυλακή δεν θα θέλεις να αποδράσεις…εφόσον εσύ την επέλεξες, την πληρώνεις και έχεις και όλες τις ανέσεις. .ακόμη κ έτοιμη την τρύπα στον τοίχο…Κ οι άλλοι στο Prison Break ακόμη παιδεύονται!

«Πεθαμένος?»

Χωρις σχόλια...

«Chicken Curry»

Αυτό το δωμάτιο είναι ό,τι πρέπει για στούντιο φωτογραφίας, καθώς έχει άπλετο φως, λιτή διακόσμηση, ρυθμιζόμενα φώτα "νέον" και το κρεβάτι βρίσκεται κάτω από το έδαφος για να μην ενοχλεί η παρουσία του ….

«Διαστημικός κύβος»

Η χαρά του ρεσεψιονίστ! Δεν χρειάζεται να ψάχνει στις λίστες των διαθέσιμων δωματίων για double ή twin, καθώς με το πάτημα ενός κουμπιού τα κρεβάτια διαμορφώνονται ανάλογα! Εξίσου καλό και για την "κρεβατομουρμούρα" και κάθε καβγαδάκι στα ζευγάρια…
 http://www.propeller-island.de

North-Hellas

Δυναμικές ειδήσεις