recent posts

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Περιεργα του κοσμου

Ένας άνθρωπος έχει τις ίδιες πιθανότητες να σκοτωθεί από κεραυνό όσες έχει να σκοτωθεί πέφτοντας από το κρεββάτι: Mία στα 2.000.000.


Oι πιθανότητες να πεθάνει από δάγκωμα φιδιού είναι 1 στα 3.000.000.

Yπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να σκοτωθεί κάποιος από φελλό σαμπάνιας παρά από δηλητηριώδη αράχνη.

Η καρδιά της γαρίδας βρίσκεται στο κεφάλι της!


Η γυναίκα που έχει εμφανιστεί στα περισσότερα εξώφυλλα του γνωστού περιοδικού "ΤΙΜΕ" (10 φορές) είναι η Παναγία.


Η γιαπωνέζικη πολεμική επιχείρηση "Φου-Γκο" είχε ως στόχο να πλήξει το εσωτερικό των Η.Π.Α. με 9.000 μπαλόνια από ριζόχαρτο, γεμάτα υδρογόνο. Τελικά, μόνο ένα πέτυχε την αποστολή του, σκοτώνοντας μια γυναίκα και πέντε παιδιά στο Όρεγκον!


Η Παρασκευή και 13 θεωρείται άτυχη μέρα, γιατί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 1307 ο Πάπας, σε συνεννόηση με τον βασιλιά της Γαλλίας, εξέδωσε μυστική διαταγή θανάτωσης των Ναϊτών Ιπποτών.


Η πρωτεύουσα της Βολιβίας, Λα Πας, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 4.000 μέτρων, είναι σχεδόν άφλεκτη. Η περιεκτικότητα του αέρα σε οξυγόνο είναι τόσο μικρή, που μόλις και μετά βίας μπορεί να συντηρήσει τη φωτιά.


Η τραγουδίστρια Λένα Γκόλμπερτ Φορντ, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι "Keep the home fires burning" ("Κρατήστε τις φωτιές των σπιτιών αναμμένες"), κάηκε μέσα στο σπίτι της.


Η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί είναι 57,8 βαθμοί Κελσίου. Μάλιστα, σημειώθηκε δύο φορές: στις 13 Σεπτεμβρίου του 1922, στην Αλ Αζίζια της Λιβύης, και στις 11 Αυγούστου του 1933, στο Σεν Λούις του Μεξικού.


Η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στη γη είναι -89,2 βαθμούς Κελσίου (Ανταρκτική 1983).


Κανείς δεν μπορεί να αυτοκτονήσει κρατώντας την αναπνοή του!

Ενας άνδρας από το Μόνροου,Λος ¶ντζελες,καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών(πριν απο λίγες μέρες),επειδή κατάφερε και πήρε ποσό 900.000 $ απο σουγγενείς και φίλους,πείθοντας τους ότι η γυναίκα του ήταν μυστικός πράκτορας για την κυβέρνηση και ότι μπορούσε να κανονίσει ώστε όλα τους τα ιατρικά προβλήματα να διαγνωστούν μέσω δορυφορικής απικώνισης!Το ζεύγος,ο Μπρεντ και η Στέισι Φίνλε'ι',είπαν στους δικούς τους ότι εάν από τις... δορυφορικές αυτές εξετάσεις διαφανεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας,μυστικοι πράκτορες θα τους παράσχουν ιατρική φροντίδα την ώρα που θα κοιμούνται.
ΥΓ:Στα θύματα φυσικά δεν ασκήθηκε καμία ποινική δίώξη,μολονότι επέδειξαν εκγληματική ηλιθιότητα...!!!

www.varaderoforum.gr

North-Hellas

Δυναμικές ειδήσεις