recent posts

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Διαφημίσεις στις πινακίδες των αυτοκινήτων!




Όσο το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση, τότε η πινακίδα θα είναι όπως όλες οι άλλες. Όταν όμως το αυτοκίνητο σταματήσει, τότε η ψηφιακή πινακίδα θα…παίρνει ζωή και θα παίζει διαφημιστικά μηνύματα. Μάλιστα έχει ξεκινήσει και μελέτη για να εξασφαλίσουν και κάποιες προδιαγραφές Π.χ. τα κυλιόμενα διαφημιστικά μηνύματα στις πινακίδες θα πρέπει να ενεργοποιούνται μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο για περισσότερα από τέσσερα δευτερόλεπτα.
Οι εμπνευστές του σχεδίου υποστηρίζουν πως η υιοθέτηση της συγκεκριμένης τεχνολογίας θα μπορούσε δυνητικά να αποφέρει σημαντικά οφέλη στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας και τους φορολογούμενους της, με σημαντική μείωση του κόστους με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας ηλεκτρονικών πινακίδων για τον εξορθολογισμό της διανομής, της ενεργοποίησης και της καταγραφής των πινακίδων κυκλοφορίας. Η τεχνολογία θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αναμετάδοση της κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και την ενημέρωση του κοινού, με ειδοποιήσεις και ενημερώσεις κυκλοφορίας έκτακτης ανάγκης για τους οδηγούς.
Αλλά η σημαντική προοπτική της αφορά στη δημιουργία εσόδων από τη διαφήμιση, συντελώντας σε πραγματικό οικονομικό όφελος για την πολιτεία. Εάν εγκριθεί, το Τμήμα Μηχανοκινήτων Οχημάτων θα είναι σε θέση να χρεώνει τους ιδιοκτήτες οχημάτων για το δικαίωμα ανάρτησης εμπορικής διαφήμισης ή άλλων εικόνων (π.χ. το σήμα της αγαπημένης τους ομάδας) κάνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα προς τις προσωποποιημένες πινακίδες του 21ου αιώνα…
Πέραν αυτών, υποστηρίζουν ότι θα υπάρξουν πρόσθετα οικονομικά οφέλη όπως η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας, των πωλήσεων / μάρκετινγκ και στους τομείς των υπηρεσιών απασχολώντας ανθρώπους με ευρύ φάσμα δεξιοτήτων.

North-Hellas

Δυναμικές ειδήσεις