recent posts

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

cnn live

NEW YORK (CNNMoney) - αμερικανικές μετοχές έκλεισαν ελαφρά διαφοροποίηση Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές εργάστηκαν μέσω μιας υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της στην Ελλάδα, μετριάζοντας τον ενθουσιασμό των επενδυτών νωρίτερα για μια σειρά εταιρικών συμφωνιών.


Στο προκαταρκτικό κοντά, ο δείκτης Dow Jones Industrial Average (ΒΙΟΜ) αυξήθηκαν 1 πόντο, ή λιγότερο από το 0,1%, φθάνοντας τελικά στους 11.953? Ο S & P 500 (SPX) προστέθηκε λιγότερο από ένα σημείο για να κλείσει στα 1.272? Και ο Nasdaq Composite (COMP ) υποχώρησε 4 μονάδες, ή 0,2%, σε 2.640.

Μετοχές άνοιξε υψηλότερη μετά από μια σειρά από ευκαιρίες. Όμως, τα κέρδη ήταν βραχύβια μετά πιστοληπτικής Standard & Poors μείωσε τη βαθμολογία της για την Ελλάδα να "CCC". S & P διατηρούνται επίσης αρνητική προοπτική για την Ελλάδα.

Η υποβάθμιση πιέσεις στο νόμισμα και τις αγορές εμπορευμάτων. Πετρελαίου υποχώρησαν κατά 2% σε 97,30 δολάρια το βαρέλι, το ασήμι της πτώσης των τιμών πάνω από 4% και οι τιμές του χρυσού και πτώση 1% στα $ 1,515.60 η ουγγιά.

Ενέργεια και το υλικό των αποθεμάτων χτυπήθηκαν σκληρά, με Cabot Oil (COG), πέφτοντας κατά 3,5% και η Halliburton (HAL, Fortune 500) μετοχές κάτω από περισσότερο από 2%.





πηγη

North-Hellas

Δυναμικές ειδήσεις